RUDI75 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Pstrągi rewelacja, brak słów na takie dzieło. Jedynie ach i och............! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Nie będę Ci słodził.Piękności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Ale zaszalałeś - piękności. Daj PW jeśli chcesz się któregoś pozbyć. Podpisuje sie pod tym co napisal bigrafi jakby, ktorys z nich byl na sprzedaz to wal do mnie tez Twoje wyroby podobaja mi sie najbardziej z calego forum. Cudenka. Niestety u mnie sezon na pstragi zaczyna sie dopiero za 4 miesiace ale bym chcial miec takiego woba bym se wieczorami na niego patrzyl Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Właśnie otwarłem przesyłkę i nadal zbieram szczękę z podłogi. Mam Sidorka pstrążka tęczaka, ale to co zrobił Paweł to mistrzostwo świata. W tej skali takie detale i nie mam słów aby to opisać. Dzięki - woblerek trafia do gabloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Heh, ja bym łowił Za jakiś czas pewnie będę tęz takowego posiadał Niestety sezon na pstrągi w Irl otwiera się dopiero 17marca wiec do wtedy bede się mógł nim nacieszyc Później idzie w ruch łowić kropkowańce i okoniowe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Nie wiem od kiedy malujesz pędzlem i nie znam biografii Twojej twórczości, ale przez właśnie takie świetne dzieła, zacząłem patrzeć na każdego woblera(i inne wabiki też) indywidualnie. Tylko wtedy mam satysfakcję z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Nie no Paweł przegiąłeś. Czy na te wobki się łowi czy tylko ogląda z za szybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Musze u Ciebie Paweł zamówić jakiegoś woblerka jeśli jest możliwośc , aby trafił do pudła z dziełami kolegów Twórcy z forum Lurebuilding to choroba... Edytowane 27 Listopada 2013 przez bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Lurebuilding to choroba... Zgadzam sie!Za jakis czas bede rzezbil jerka pstraga ok 18cm. Jak nie masz nic przeciwko wyslalbym Ci jedna sztuke zebys mi pomalowal. Oczywiscie sie dogadamy ;-)Pozdrawiam Melek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Trochę mnie nie było, ale już jestemNie wiem od kiedy malujesz pędzlem i nie znam biografii Twojej twórczości, ale przez właśnie takie świetne dzieła, zacząłem patrzeć na każdego woblera(i inne wabiki też) indywidualnie. Tylko wtedy mam satysfakcję z pracy. Od kiedy zacząłem malowac woblery pojedynczo, przynęty coraz bardziej też mi się podobają Całkowicie farbkami wodnymi wykańczam wobki dopiero jakieś 3 lata i tak już chyba zostanie... Nie no Paweł przegiąłeś. Czy na te wobki się łowi czy tylko ogląda z za szybki? No tak, te przynęty maja spokojny żywot, mieszkają w ciepłych, suchych gablotach i pudełkach z dala od zdradzieckich zaczepów i nieprzyjemnej wilgoci Musze u Ciebie Paweł zamówić jakiegoś woblerka jeśli jest możliwośc , aby trafił do pudła z dziełami kolegów Twórcy z forum Lurebuilding to choroba... Oczywiście, tylko niestety trzeba będzie trochę poczekac. Teraz zaczynam realizację pierwszych zamówień jesiennych, ale pisz na PW Zgadzam sie!Za jakis czas bede rzezbil jerka pstraga ok 18cm. Jak nie masz nic przeciwko wyslalbym Ci jedna sztuke zebys mi pomalowal. Oczywiscie sie dogadamy ;-)Pozdrawiam Melek Skoro uważasz, że się dogadamy... to pewnie tak będzie A tym czasem klasyczne pstrągóweczki: złotobrązowy i złotobrzuchy Malowanie Akrylo-akwarelowe, warstwowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 klas))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Malowanie w Twoim wykonaniu bardzo mi się podoba super wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Jest trochę złota, jest dobrze. Chętniej sięgam po "cieplejsze" ubarwienia gdy jadę na pstrągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Mój ulubiony wątek^^ wobki jak zawsze powalają na kolana ;Dps. Twój sposób na umieszczenie steru jest przecudny Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Greed111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dla jednego z forumowych kolegów ukończona seryjka jigów. Gramatura wyszła od 1,5 - 3g. Kolorki sprawdzone w bojach. Jak to moja żona mawia: "paskudne robactwo" No i nowy wzorek kleniowego wobka w wersji malowanej. (2-2,5cm) Zwykle cieniowanie staram się uzyskiwac nakładając kolorki od najjaśniejszych do najciemniejszych. Ten na samym dole malowany trochę inaczej. Cieniowanie uzyskane przez nakładanie kolejnych warstw perły. Efekt też chyba niezły. Praca dośc agresywna. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Robactwo już sprawdzone jedynie zdjęć nie ma, bo nie było okazu. w przyszłym roku spędzę z takimi samymi widelnicami więcej czasu. Ten co łyknął ten komplet już może się cieszyć, bo warte są by mieć je w pudełku Fajne stalowe umaszczenie. Podobnie jak ty Pawle maluję najczęściej od najjaśniejszego do najciemniejszego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Robactwo , super tylko strasznie agresywne Jeszcze parę dni i kolejny raz spróbuje , może jakieś fotki podrzucępiękne wobaski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ostatnimi czasy kręciłem sporo jigów. Było parę zamówień w tym jedno bardzo ciekawe od forumowego kolegi na wersje mini pod białoryb. Wszystkie przynęty mają maksymalnie 0,7 - 1g. Zdjęcia niestety słabej jakości, ale coś tam widac: cała banda: ochotki: narybek: kiełżyki: Teraz wracam już do wobków, bo "naobiecywałem" ponad moce przerobowe:) a sezon już w zasadzie się zaczął... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 O kurde Paweł, kiełżyki piękne, będę musial coś takiego sprawdzić na wzdręgach O piękności wobków nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Pawle pamiętasz o mnie, jak by jakieś wobki były by wolne to pisz.Co do kogucików rewelka, sam takie robactwo stosuje skutecznie od dawna , siadają na nie wszelkiej maści rybki od kiełbi na leszczach i płociach kończąc Edytowane 6 Stycznia 2014 przez Piotr Lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 O kurde Paweł, kiełżyki piękne, będę musial coś takiego sprawdzić na wzdręgach O piękności wobków nie wspomnę Dzięki, Kuba, na wzdręgi na pewno będę dobre, z resztą sam kręcisz i łowisz te rybki, to wiesz Pawle pamiętasz o mnie, jak by jakieś wobki były by wolne to pisz.Co do kogucików rewelka, sam takie robactwo stosuje skutecznie od dawna , siadają na nie wszelkiej maści rybki od kiełbi na leszczach i płociach kończąc Piotrze, pamiętam oTobie i o wszystkich którzy zamówili. Na pewno za jakiś czas się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Właśnie Paweł musisz mi napisać na priv jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Pawle, to jest to co u ciebie najbardziej mi się podoba. Bo sam nie kręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) No cóż nie da się robic wszystkiego... chyba, ja nie robię jerków Edytowane 6 Stycznia 2014 przez nowwwak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 ja tylko napiszę, że ostatnie prezentowane micro cukiereczki wyglądają o wiele lepiej na żywo a jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to już w niedzielę będą katowane nad wodą Jeszcze raz dzieki Paweł p.s. 50% ewentualnej sprzedaży tych modeli w przyszłości wysyłasz na moje konto, przecież to owoc naszej współpracy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi