nowwwak Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ciesze się, że jesteś zadowolony, koniecznie daj znac jak wyniki. Mnie dziś udało się sprawdzic parę wobków. Fotki przynęt jutro jakieś zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udało się jednak dziś zrobic kilka zdjęc nowym woblerkom. Na pierwszy ogień pstrągówka z nowym sterem: Wariacja na temat strzebli: I wariacja na temat ciernika: I częśc pewnego zamówienia mały wiśniowy demon:) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wariacja ciernika, oooooo WSZECHOJCZE spraw aby wszystkie moje wobki tak zwariowały, proszę :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Szał i masakra . Chciałbym tak malować Podziwiam kunszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Paweł stylowo. Ciernik, a raczej wariacja odbiegająca od fajerwerków, kolców i innych takich na duży plus. Super. Edytowane 11 Stycznia 2014 przez joker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Szkoda słów Cierniczek miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dzięki Panowie. To moje pierwsze podejście do Ciernika. Tak jak napisał Robert, bez bajerów, płetewek itp... klasycznie, ale też mi się widzi ta kolorystyka. Zobaczymy czy rybkom również. A tu jeszcze jedna sierotka, o której zapomniałem wczoraj. Pstrąga dawno nie było, a zatem: Robią się teraz kleniowe bączki, elfy i reszta pstrągówek. Zeby nie było tak różowo płetwale nie chcą byc takie jakie ja chcę , ale się nie poddaję... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 I to jest hand made. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Pani ciernik mimo że zgubiła kolce, to i tak wystawiam znak jakości (ciernikowatości).A czy się kropkom spodoba, to nie bój się, dam znać... To juz mój 5 ciernik w pudełku bedzie, juppi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Tylu już się wypowiadało (napisało) o Twoich cudeńkach, że ja nie mam już jak tego pochwalić.Są po prostu zajefajne. A taki cierniczek to na jaką głębokość schodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Cieszę się, że sie podobają. Co do ciernika, ustawiałem go ostatnio w płytkim ciurku, nie jest to jakiś super-nurek ale powinien dać rade na rzeczkach z 1-1,5 m dołkami. Trzeba będzie poczekać do lutego, choć jest na bazie kształtu wobka, który powinien się lepiej sprawdzać w cieplejszych miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Będę chciał z czasem kilka zamówić, ale z myślą pod okonia.Lubię agresywną pracę .Chciał bym je przetestować na Biebrzy i Narwi.Będę śledził wątek. Owocnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Fajnie , bardzo fajnie.Paweł można u Ciebie troszku ochotek zamówić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ta wisienka zrobi robotę ale dopiero w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Sidor Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Super malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Powalające malowanie coś pięknego. Pawle jeśli można zapytac to z czego robisz płetwy ? odlewasz z żywicy czy jakiś specjalny materiał. Jeśli jest to twoja tajemnica to uznaj to pytanie za retoryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Bardzo dziękuję. Opinie forumowiczów zawsze mnie motywują do dalszej zabawy, a niektóre działają niczym gwiazdka michelin na szefów kuchni Pawle jeśli można zapytac to z czego robisz płetwy ? odlewasz z żywicy czy jakiś specjalny materiał. Jeśli jest to twoja tajemnica to uznaj to pytanie za retoryczne. To był mój debiut z płetwami, i pewnie można wymyślic cos sprytniejszego, ale te są po prostu z cieniutkiego poliwęglanu, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Nie wiem jak to sie stalo ze dopiero teraz zauwazylem tego ciernika no bomba poprostu zreszta wszystkie sa na najwyzszym levelu jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Jeśli nie tajemnica to napisz z jakiej grubości poliwęglanu masz wycięte stery. Czy są wycinane na ploterze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Żadna tajemnica Do pstrągówek 1-1,5 mm, mikruski - 0,75mm, wycinane na ploterze przez forumowego speca - Konrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Chyba skrzyneczka zapchana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Dzięki Kuba, faktycznie było przytkane, posprzątane już więc można pisac jakby co, a tym czasem parę nowości. Korpus konstrukcji K.S. Lurebaits dostał ode mnie ster i trochę ciapek. Zdjęcia, niestety, takie jak i pogoda... No i kolejna wariacja w temacie ciernika, tym razem samczyk 3,7 cm: próbki nowych sposobów malowania na nowym, pływającym, kleniowo-jaziowym maluszku 2,5 cm: Mały okonek 2,7 cm, pływający i bardzo obiecujący: I kolejne eksperymenty na pstrągówce, malowane czym się da, nawet palcami wobek ma delikatną zielonkawo-perłową poświatę, trochę nawet widac, a w ogóle to jest jaśniejszy: byle do wiosny... Edytowane 19 Stycznia 2014 przez nowwwak 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Znowu dobra robota,ładniutkie stwory Edytowane 19 Stycznia 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Lubiłbym takie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ciernik, ciernik, ciernik! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi