nowwwak Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jerk attack... Coming soon ... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Wow, robisz zajebiście dobrą robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jerk attack... Coming soon ... Jerk attack... Coming soon ...Paweł calego pokaz ..... piekny wobas zreszta wszystkie z twojej reki takie sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jerk attack... Coming soon ... Świetny. Łuska malowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Dzięki Panowie, to są fragmenty dwóch różnych przynęt. Jeszcze nie do końca wszystko w nich jest dopracowane, Ot moje eksperymenty z żywicami (już widzę jak się niektórzy krzywią, że nie drewienko ). W sumie mam 3 kształty różnych bezsterowców i na tę chwilę kilka wariantów obciążenia. Mozolne testy dobiegają końca, ale już widac, że będzie dobrze. Robione z myślą o bolkach, ale szczupłe i sandacze też powinny dobrze reagowac na nie. Łuska jest rzeźbiona i malowana. Kolejna odsłona niebawem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 boleniówki... Nowe materiały, nowa bajka. Kształt prosty, bez fajerwerków, ale jestem z niego zadowolony. Długośc korpusu 8,5 cm. Waga ok 15g. Wobler przeznaczony dla moich wiślanych bolków, ale inne rzeczne drapieżniki nie powinny nim gardzic. Będą różne wersje kolorystyczne. Praca bardzo przyjemna, miłe kolebanie przy wolniutkim prowadzeniu, lusterko w opadzie i odskoki przy podbiciu Drugi wobek przejdzie jeszcze mały "tuning" estetyczny, ale kształt i waga nie zmienią się znacząco. Ma 7,5 cm i waży ok 10g. Zrobiłem sporo wersji tego modelu. Ostatecznie wyszły 3 całkiem ciekawe przynęty. Klasyczny wobler ze sterem do "expresu" i średniego tempa, bezsterowiec, nazwijmy to..., o dużych możliwościach prezentacji i mój ulubiony wariant z oczkiem u góry a la rattlin/cykada. Teraz chwila odpoczynku od boleniówek i zabieram się za balsiane pstrągówki dla kolegów na nowy sezon 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Podoba mi się, że w Twoim wątku zawsze można znaleźć coś nowego boleniówki jak cała reszta- z klasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Bardzo ładniusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Bardzo ladny wzor .Na pierwszy rzot oka przypomina troche nowa Rapale -http://rapalaworld.blogspot.se/2014/06/previw-presented-new-2015-rapala.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Nowości, nowości, nowości... Najważniejsze dzieło życia ma już miesiąc. mierzy ok 54 cm i ma ponad 3 kg wagi. Znakomicie znosi kontakt z wodą, a to bardzo dobrze rokuje Beznadziejni są ci tatusiowie chwalący się w sieci swoimi pociechami Z czasem człowiek się jakoś ogarnia i powoli można kończyc mocno już opóźnione zamówienia dla wyrozumiałych kolegów. Robią się klasycze pływające pstrągówki w kolorach "ślizowych" Cierniki różnej maści: Pstrążki: Główki do voodoo jigów w wersji kolorystycznej pstrąg, tęczak i inne, przedział wagowy 1,5-2,5g: Zrobiłem sobie też już jakiś czas temu 2 modele smużaków. Większy ma ok 3 cm długości i 2,5 g a mniejszy 2,7 cm i 1,5 g. Malowane będą w kolorach naturalnych, odcienie brązu, zieleni i czarne. Mam zamiar też przetestowac tez wersje tonące dalekego zasięgu. Woblerki z żywicy. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Paweł !Gratulacje syna, niech rośnie zdrowy!Zamawiam 3 szt robali ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Gratulacje dzieła życia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 woblery pierwsza klasa graty syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Wobki jak zawsze , ale widzę że teraz to bedziesz miał z kim łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Bardzo dziękuję wszystkim! Małemu powoli kompletuję sprzęt Ostatnio znowu trochę mnie wzięło na kręcenie. Minijigi na wolframowych główkach, obrotóweczki w rozmiarze 0 i boleniowe streamerki na które rybki reagowały w tym roku. Kiedyś udało się jeszcze wykończyc trzy płetwalki: 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Nowości, nowości, nowości... Najważniejsze dzieło życia ma już miesiąc. mierzy ok 54 cm i ma ponad 3 kg wagi. Znakomicie znosi kontakt z wodą, a to bardzo dobrze rokuje Beznadziejni są ci tatusiowie chwalący się w sieci swoimi pociechami Z czasem człowiek się jakoś ogarnia i powoli można kończyc mocno już opóźnione zamówienia dla wyrozumiałych kolegów. Robią się klasycze pływające pstrągówki w kolorach "ślizowych" Cierniki różnej maści: Pstrążki: Główki do voodoo jigów w wersji kolorystycznej pstrąg, tęczak i inne, przedział wagowy 1,5-2,5g: Zrobiłem sobie też już jakiś czas temu 2 modele smużaków. Większy ma ok 3 cm długości i 2,5 g a mniejszy 2,7 cm i 1,5 g. Malowane będą w kolorach naturalnych, odcienie brązu, zieleni i czarne. Mam zamiar też przetestowac tez wersje tonące dalekego zasięgu. Woblerki z żywicy. 54 cm powiadasz, hm ładny kabanek ))) Wobki prima sort, a te głòweczki poprostu bajeczka )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Gratki za tego 3kg woblera ... Świetnie wygląda, a i pewnie będzie to swego rodzaju uniwersał ... Brakuje tylko kółeczek łącznikowych i kotwiczek ... Edytowane 30 Listopada 2014 przez seemoore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Cierniki ekstra. Lek na moje oczy :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Gratulacje Pawel woby klasa jak zawsze cierniki mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Gratulacje tato! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Paweł nie mogę się napatrzyć na te cierniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ja oglądam je już chyba 7 czy 8 raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jedne z najładniejszych (jak nie najładniejsze) na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi