DelTor0 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Wiosna na całego, robactwo się lęgnie wszędzie... Super, jak mniej wiecej wagowy wyglada to robactwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Dzięki, waga robactwa się waha między 0,9g a 3g. Sam najczęściej stosuję takie do 2g, ale koledzy stosują z powodzeniem i większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 A powiedz jeszcze, co łowisz przy pomocy tych cudeniek? Płotki, kropki? Klenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Myśl przewodnia była taka, że na małych zakarzaczonych rzeczkach gdzie nie ma miejsca, żeby machnąć muchówką, przydałaby sie przynęta, która mogłaby spelniać zadanie nimfy... Kropki polubiły te jigi. Oprócz pstrągów, łowiłem okonie i wszelki białoryb na Wiśle (klenie jazie, leszcze, karasie...), ale powstały z myślą o potokowcach i one dobrze na nie reagują. Żeby nie być gołosłownym rybka jednego z forumowych kolegów z końca marca tego roku: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Dżig, jak dżig. Szary, bury, nijaki... Łowny pewnie Większość miejsca u mnie w pudełku z tymi przynętami, to takie"szaraczki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Podeszła ławica... Nie wszystko wyszło tak jak chciałem, wobki z oczkiem u góry do poprawki, ale będzie dobrze... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Pływa Paweł już ławica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Pływa Paweł już ławica ? Gdzieniegdzie pływa... Ja jeszcze w tym roku na bolkach nie byłem za to "niemożliwy" kolega Szymek już raportował pozytywnie Szymek, dzięki za fotki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 No to trochę z innej beczki. Robactwo dostało nóżki. Niby parę sztuk, a prawię 50 nóżek do zrobienia Wolę ciapac farbami Jaśnie Pan ©hrabia: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Fajne żuki Ciekawy design. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szikaka181 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Nie wiem czemu "niemożliwy" , ale potwierdzam pstrągi łowie z wielkim powodzeniem na jigi kolegi Pawła. Wobler z oczkiem górnym nie miałem w łapkach i nie wiem czy udany czy nie... Rapka na zdjęciu to pierwszy mój bolek z pierwszej wyprawy w tym roku na Wisłę. Praca woblera na prawdę dobra i oryginalna. Warto w pudla mieć bo ten bolo pogardził kilkoma ,,sklepowymi" łownym woblerami i dopiero połakomił się na tego wobka. Może wygląda to jak kryptoreklama ale nigdy jeszcze nie zawiodłem się na wabikach od Pawła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Zastanawia mnie jedno: co to za oczy? Reszta jest niesamowita Edytowane 18 Maja 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Zastanawia mnie jedno: co to za oczy?Reszta jest niesamowita żadna tajemnica... przyklejone, malutkie, pomalowane koraliki z pasmanterii a w boleniówkch - malowane akrylami, jakoś tak bardziej mi pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 przynęty rewelacja zaintrygowałeś mnie tymi bezsterowymi boleniówkami piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Dzięki Panowie. Okazało się, że boleniówka z oczkiem górnym w rzece pracuje znacznie lepiej niż myślałem Wczoraj na krótkim teście, poziom wody skakał niemiłosiernie, bolki były niemrawe ale wobek zainteresował jedną rapkę. Skończyło się na nieśmiałym podbiciu wobka, ale uznaje to za dobry znak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Skromnie napisane. Wobler jest niesamowity i nie miałem lepszego do wolnego prowadzenia. Piękna migotliwa praca ze skakaniem na boki przy wolnym prowadzeniu. Można prowadzić na każdej głębokości. strzały pewne i zazwyczaj głęboko zagryzane. Dla mnie nr 1.Kilka plenerowych ujęć tego cuda. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Srebrne rybki zbijają się w ławicę i przygotowują się do makijażu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Pawle. Zdrówka , szczęścia, pomyślności. Spełnienia marzeń w życiu osobistym, zawodowych i tym co nas łączy wędkarskim. Samych udanych konstrukcji i rybek , które spowodują, iż na twarzy twórcy będzie pojawiał się uśmiech, zadowolenie i satysfakcja. 100 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Wszystkiego najlepszego. Wiele lat trwania wędkarskiej pasji, masę czasu na realizację kolejnych projektów, zdrowia dla Ciebie i rodziny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dzięki serdeczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Wszystkiego Najlepszego. Dalszego Natchnienia dla Tworzenia niesamowitych przynęt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 stówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zdrowia i czasu na rozwijanie pasji.Przez następne sto lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 100 lat w zdrowiu !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dziękuję wszystkim za życzenia! Jako że okazja zobowiązuje, okolicznościowa biżuteria jubileuszowa Wielkośc 00, Waga - ciut poniżej 1g. Wariant "black" oksydowany - ogólnie fajna blaszka w całości czarna + dodatek na kotwiczce według uznania. Wersja "Silver" - pokryta matowym srebrem. Skrzydełka wycinane, profilowane i szlifowane z blachy mosiężnej - że też mi się chce Dobrze reagują na to wszelkie białoryby i okonie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi