Kuballa44 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Z okazji że masz urodziny, to stu lat w zdrowiu, z uśmiechem na twarzy, i niech portfel będzie zawsze wypchany i szeleszczący. Niech i hamulec terkocze.Mała prywatka. Ze dwie takie blaszki bym poczebował. Da sie coś zrobić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Stówka w zdrowiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Wszystkiego najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 A to i ja chętnie dołączę się do najlepszych życzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia. pozdrawiam Kuba, wysłałem pw, da sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Mimo że spóźnione to jak najbardziej szczere sto lat i wszystkiego co najlepsze Pawle :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Podłączam się do spóznionych życzeń - wszystkiego najlepszego Paweł zdrówka - sto lat !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Częśc rybek nabrała kolorków... i bliżej... i pod światło... i malunek może... pod szczupaki, których przyłowy są na tyle częste, że aż głupio mówic o przyłowach Edytowane 20 Czerwca 2015 przez nowwwak 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Po prostu piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Paczuszka z ławicą doszła. Dziękuję serdecznie Pawle. Piękna robota. Z resztą ktoś kiedyś o tym pisał http://zahaczeni.net/siwypikeblog/2015/06/23/piekno-ukryte-w-szczegolach/ Mam nadzieję, że woblerki przyniosą kolejne rybki w rozmiarze 80 i większe Edytowane 2 Lipca 2015 przez siwypike 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Dzięki, Darku, za dokładny opis przynęty i fantastyczne fotki. Podoba mi się określenie "ławica", które cały czas się tu przewija. Pasuje, chyba zostanie jako nazwa woblera. Niech będzie - taka słowiańska. Chcąc, nie chcąc, zostałeś ojcem chrzestnym Ławicy Niech się dobrze spisuje! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Super Dzisiaj testowałem odchudzoną wersję. Tak zwariowanej pracy dawno nie widziałem. Skacze na boki aż miło. Na pewno nie jeden bolek się skusi. Biorąc pod uwagę, jak połowiła pierwotna wersja ten może siać spustoszenie na płyciznach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Dobre wieści dla wszystkich oczekujących na Ławicę. Kolejna partia schnie. Kolorki mienią się ładnie w świetle - łuska powinny byc gotowe po weekendzie... Edytowane 23 Lipca 2015 przez nowwwak 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ale śliczna łuska... Pojechałeś z tematem równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Pawle, urzeka mnie twoja stałość do oryginalnego wzornictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Dzieki panowie, no cieszy mnie zawsze jak wobler lowi i do tego ladnie wyglada . W miedzyczasie robilem też troche blaszek na bialoryb dla forumowych kolegow i dla siebie.. Polowilem ostatnio klenikow, ale lowy indianskie na tej nizowce 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Ławica już prawie gotowa... malowanie całkiem fajne, teraz jeszcze teścik pracy i wypływamy w Polskę rybki łowic Z początkiem tygodnia planuję wysyłki. Na woblerach pojawiła się niewielka sygnaturka, takie P wpisane w N... 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Paweł, obrotki wpadły w oko kropkom i okoniom, niestety niżej forumowych wymiarów. Ale co sie wybawiłem to moje. Jazie polazły w zielsko i musze czekać do wiosny.Cosikiem z takiej ławicy, sądzisz, nie pogardziłby jeziorowy bolo? Mam pewnych zawodników, ale z tego co słyszałem, trudny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Kuba, co do jeziorowych bolków jeszcze nikt mi nic nie meldował, ale może to też dlatego, że boleniowa gwardia do której rozeszła się pierwsza seryjka to głównie rzeczni łowcy, Zobaczymy, jestem dobrej myśli, ale wszystko zweryfikuje poligon Wsłałem Ci PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Bolenie czy to jeziorowe czy rzeczne nie powinny wybrzydzać. Można ładnie popracować tymi woblerami. No to teraz Pawle czas na sterowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Gumisie... pierwsze próby W kanciapie powstają kolejne przynęty. Wygląda na to, że nie ominie mnie romans z gumowymi wabikami, a może to coś poważniejszego...? W każdym razie powstają dawno już wymyślone imitacje owadów. Mikro-gumki na pstrągi, lipienie i wszelki białoryb. Na sucho... Bardzo mięciutkie, świetnie pracują i "na bank" będą skuteczne. Do zbrojenia główkami do 1g max (hak nr 8 max). Będą na wolframowych główkach i mini główkach z oczkami takimi jak w moich wcześniejszych jigach. Na mokro... Kolory buro-zielone, brązowe oliwkowe itp... W planie jeszcze larwy ważki i inne robactwo, zobaczymy... Nie jest łatwo odlac mikrusa ok 2cm w domowych warunkach, ale wychodzą coraz lepiej, więc jestem dobrej myśli Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez nowwwak 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Super! Owocny ten romans, co by nie mówić.Widzisz, mam problem z kleniami bo ignorują wszelkie moje przynęty. Właśnie w czymś takim mam nadzieję odnaleźć receptę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Świetnie odwzorowałeś szczegóły, good job Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Doskonały pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi