szymanek69 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Fiu fiu !! Już na zdjęciu czuję ich robaczywość !! Ustawiam się jako pierwszy w długiej kolejce do zamówienia "robaczywego zestawu startowego" Jestem pod wrażeniem !! Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez szymanek69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Ladne te robaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Dziękuję Panowie:) Może uda się wycisnąć coś więcej z tego plastiku. Jak tyko odleję więcej robactwa to chętnie się podzielę Muszę je jak najprędzej zwodować. Korci mnie wrzucenie tego do rzeki na bocznym troku. Mam jeszcze "na tapecie" kilka małych ripperków z przeznaczeniem jaziowo-kleniowym. Prototypy już przyzwoicie połowiły ale nim się objawią muszą jeszcze przejść tuning estetyczny, chość cudów nie będzie, bo to takie zwyczajne gumki... tylko troszkę inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udało się wygospodarowac w końcu chwilke na ryby. Cóż... na gumki różne brały wczoraj najwyżej kleniowe średniaczki, ale fakt, że przynęty interesują rybki jest bardzo pozytywny Przy opasce ładnie sprawował się za to akrylek 2,7 cm z drugiej strony mojego wątku. Największa rybka - kleń 51 cm 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Gumisie... pierwsze próby W kanciapie powstają kolejne przynęty. Wygląda na to, że nie ominie mnie romans z gumowymi wabikami, a może to coś poważniejszego...? W każdym razie powstają dawno już wymyślone imitacje owadów. Mikro-gumki na pstrągi, lipienie i wszelki białoryb. Na sucho... Bardzo mięciutkie, świetnie pracują i "na bank" będą skuteczne. Do zbrojenia główkami do 1g max (hak nr 8 max). Będą na wolframowych główkach i mini główkach z oczkami takimi jak w moich wcześniejszych jigach. Na mokro... Kolory buro-zielone, brązowe oliwkowe itp... W planie jeszcze larwy ważki i inne robactwo, zobaczymy... Nie jest łatwo odlac mikrusa ok 2cm w domowych warunkach, ale wychodzą coraz lepiej, więc jestem dobrej myśli Konkret! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Genialne te gumki !!! Jak Jest możliwość to proszę zapisz mnie na 10szt w miarę możliwości uzbrojone bo dostanie w Irlandii mikro głowek jest czymś niewykonalnym Po raz kolejny pozamiatales Pozdr M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 oj Paweł , dawno nie zaglądałem i szok precyzja , pomysły, wykonanie tak to zespalasz że kopara opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Dzięki Panowie, miło się czyta Gumki się odlewają i myślę, że do końca przyszłego tygodnia będą gotowe razem z główkami. Muszę zrobić więcej form, bo na tę chwilę to trochę "partyzantkę" uprawiam. Doszły brokaty... a z nimi nowe pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Witam, fajne te bez sterowce. Edytowane 8 Września 2015 przez krisspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Trochę mnie tu nie było, więc trzeba się przypomniec. Dla kolegów, którzy cierpliwie czekają na boleniówki należą się słowa uznania za wyrozumiałośc Korpusy w końcu gotowe, teraz malowanie... Tymczasem wciąga mnie "gumomania". Oczywiście daleko mi do realistycznych popisów innych Twórców, ale coś tam się dłubie i to nawet z ciekawymi wynikami. Kilka prototypów przeszło testy bardzo pozytywnie model klasyczny, smukły ok 3cm... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Paweł co to za klusek ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Klusek żywiczny, raczej ciężko strawny, ale plastisolowe żelki będą ok... To pod foremkę. Wyszło mi kilka gumek na które świetnie reagują klenie I jaśki - bardzo wdzięczny temat, zimą się dopracuje to i owo i powinno być również ładnie od strony wizualnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Trochę mnie tu nie było, więc trzeba się przypomniec. Dla kolegów, którzy cierpliwie czekają na boleniówki należą się słowa uznania za wyrozumiałośc Korpusy w końcu gotowe, teraz malowanie... Tymczasem wciąga mnie "gumomania". Oczywiście daleko mi do realistycznych popisów innych Twórców, ale coś tam się dłubie i to nawet z ciekawymi wynikami. Kilka prototypów przeszło testy bardzo pozytywnie model klasyczny, smukły ok 3cm... Gumka pod okonie Pawel, czy cos kombinujesz pod kropasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Pod kropki też będą nawet mniejsze, takie koło 2 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Dziś po pracy zatrzymałem się na chwilkę nad moją Wisłą żeby przetestowac zrobione "na szybko" (stąd niedoróbki), keitecho-podobne gumki holo . Wiem, że brzydkie, ale na tuning jeszcze przyjdzie czas Było kilka okoni z przedziału 25-30 cm, jakieś sandaczyki w tym jeden 50+, na koniec szczupak, pistolet zabrał mi jedną sztukę. Jestem zadowolony 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Taaa... brzydkie odrazu Fajnie wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M&M Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Ten czerwony ma cos w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Ten czerwony ma cos w sobie Dzięki, w zasadzie to nie jest czerwony:) Kolory wyszły na zdjęciu...jak wyszły. W realu gumki są buro-przezroczyste s zielonkawą perłową poświatą, a folia holo jest w kolorze pomarańczowym Paski są czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Można zamówić kilka holo Pawełku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Będą, Radku, ale muszę się odrobic z zaległosciami najpierw... dam Ci znac na PW albo mailowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ok czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Paweł nie możesz tak długo budować napięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Super opcja na imitację narybku z woreczkiem żołciowym, ta ostatnia gumka!Paweł, pamiętaj o jednym z ławicy żeby nad morze się wybrał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Praca mnie wessała ostatnio na dobre. Ławica już na wykończeniu. Do tygodnia będą. Potem zabieram się za zestaw konkursowy... Gumki też będą w międzyczasie. W tym roku zbieram "gumowe" doświadczenie. Zobaczymy co z tego wyniknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Konkursowo... Ledwo zdążyłem. Niby od początku wiedziałem co chcę przygotowac na licytację, ale wcale nie było tak prosto Pamiętam dobrze jak @joker zapytał mnie czy nie myślałem, żeby voodoo jiga zrobic na ruchomej główce. Było to jakieś 2 lata temu. Trochę mi z tym zeszło, ale jako że nadarzyła się dobra okazja do wykonania nowych przynęt na szczytny cel, powstało osiem voodoo jigów w różnych wersjach: Strasznie źle się temu robi zdjęcia, główek nie można położyc na bok, bo zachowują się jak wańka-wstańka jeszcze to fatalne światło... Waga główek ok 3g, wielkośc ok 2cm... Żona mówi, że fotki nie oddają kolorów i w ogóle, że nic nie na ich nie widac, ale co mi tam... Robert, jeszcze raz dzięki za pomysł 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi