joker Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Mistrzostwo, czekam na możliwość przetestowania tych cacuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Parę pijaweczek chętnie widziałbym w swoim arsenale. Jest możliwość zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 PW, Slawku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Poszedł priv. Pijawki mogą też robić za minogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Juuuuhu! Kiełbie! ) Już jest fajnie. Nie widziałem żeby ktoś robił te urocze rybki w wersji gumowej, bardzo sie cieszę że nadrabiasz. To ostateczna wersja czy będziesz je jeszcze szlifował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Wiem, że Matusiak robi gumy które nazywa "kielb", ale te zdecydowanie bardziej imitują kielbiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Nie, no kielbi fajnych jest troche:) Ten konkretny kielbik to jest wzor stworzony przez Tomy'ego Wariant jest bardzo fajny i z pewnoscia zostanie (w roznych wersjach kolorystycznych), ale mam zamiar popelnic kolejne modyfikujac gumke. Zobaczymy co z tego wyniknie. Jesli czas i zdrowie pozwola to moze jeszcze w tym roku cos ciekawego powstanie na tej bazie. Co do pijawek, pojawily sie problemy z bonusowym sterem, wiec na te chwile lowia i woduja sie tylko w podstawowej wersji Koledzy, ktorzy maja obiecane gumki dostana przesylki juz w najblizszym tygodniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Dawno mnie tu nie było, ale i trzeba przyznać, że zupełnie nowe wzory dopiero mozolnie powstają. W tak zwanym międzyczasie zrobiłem sobie nowe formą do ławicy z realistycznym okiem. Spora część przynęt na przyszły rok będzie maiła żywiczne oczy zrobione na podstawie zdjęć naszych rodzimych rybek. Dla przykładu ławica 65 dla jednego z kolegów. Trochę kombinowałem z kolorami gumowych kopytek, które zaskoczyły mnie swoją skutecznością na wielu poligonach. Powstało sporo ciekawych wersji kolorystycznych. Przynęta nauczyła mnie wielu ciekawych rzeczy o plastisolu i nie tylko... dostała więc zaslużone miano Mini Mastera Ostatnie sztuki ławicy w tym sezonie : 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Co nowego? Sezon dla strugaczy w pełni. Planów jest dużo. Nowe modele gumek, co najmniej trzy mam już w głowie Na biurku leży nie dokończony wzór Ławicy 100. Obok w pudełkach nowe odlane warianty główek do voodoo jiga. Jeszcze nie pomalowane, ale będzie dobrze:). Na pewno muszę pokręcić trochę jigów pstrągowych bo stan pudełka wygląda dramatycznie, Przynęty pstrągowe to teraz będzie priorytet. Gumki mini master, pijawki, no i... blaszki. Wróciłem trochę do tematu "klasycznego hand made". Wahadełka na moje płytkie rzeczki. Z blaszki 1 mm. 2,5-4 cm. Chyba jeszcze nie pokazywałem tu tego żelastwa. Oczywiście kolorystycznie będzie trochę więcej srebra i złota, ale muszę dokupić materiałów. Moje ulubione zdobienia też powinny się niebawem lepiej prezentować. Wprawiam się po dłuższej przerwie. Po pstrągach będą jazie i klenie. Oprócz wobków już tłukę skrzydełka do mini wirówek montowanych na stalowej lince. Wielkości odpowiadające modelom Aglia i Comet 0 i 00. Pozdrawiam wszystkih "strugaczy" ! 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Paweł piękna ta obrotóweczka... Petarda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Obrotówka klasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Dzieki Panowie, w temacie obrotowek, też bedzie kilka ciekawych przynet w tym roku, obiecuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Działasz coś z pijaweczkami? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Pijaweczków mam przygotowanych trochę, w sam raz na nowy sezon + parę sztuk dla kolegów z jerka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Whadłówki fajne Ta mała obrotówka jest lekko "przeciążona" czy to tylko wrażenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Whadłówki fajne Ta mała obrotówka jest lekko "przeciążona" czy to tylko wrażenie ?Dzięki. Dla kazdego coś miłego Co do wirówki, raczej wrażenie. Po uzbrojeniu ma ok 1,8 g. ale cześciej robię nawet lżejsze. Na te moje jaśki musi dać się wolno prowadzić. Skrzydelko jest wielkości comet "0" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Z Nowym Rokiem Przygotowania do sezonu na kropki w pełni. Klepię sobie wahadałka. Wszystko to raczej wersje lekkie, na moje płytkie rzeczki, więc blacha 0d 0,8 do max 1,2 mm. Mało połysku, srebro matowe, oxyda, delikatne czerwone lub pomarańczowe akcenty. Wielkośći od 2,5 cm Gumka ok 5 cm, prototyp ma sprawdzona pracę, powinna kusić różne rybki. No koniec kilka obrotek z przeznaczeniem kleniowo - jaziowym. Arsenał light. Gabaryty od Aglia 00 (0,9g) do 1,8 g. Prowadzone nawet wolno ładnie się kręcą. Przynęty dla jednego z forumowych kolegów. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Wczoraj w końcu mogłem zobaczyć Twoje pijawy na żywo. Jak dla mnie totalna miazga! Świetna robota. Wszystkie klenie moje, mówię Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dzięki Niech Łowią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Gdyby ktos byl zainteresowany realistycznymi oczami 3d takimi jak w ostatnich lawicach, sa wrzucone na gieldzie. Polowa zeszla, ale mam jeszcze wolne 4 komplety zoltych i 4 czerwonych. http://jerkbait.pl/topic/85686-oczy-3d-do-wobler%C3%B3w-real-5-mm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Paweł zaraz jazie ruszą a u Ciebie cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Bo cisza dobrej pracy sprzyja Tworzenie gum wciągnęło mnie na całego. Gumki minimaster zdobywają coraz więcej fanów. Powstała zatem wersja trochę większa - minimaster 2 (ok 5cm) i jaskółka z przedłużonym ogonkiem. Pierwsze testy za nami i nie jest źle, ale na konkrety i pełen obraz możliwości przynęt trzeba będzie poczekać. Opóżniła się dostawa kopert, powinny dotrzeć jutro, więc dziękuję kolegom czekającym na gumki, oczy 3d i wobki za cierpliwość. A właśnie oczy 3d... jakby ktoś chciał zostało po 5 kompletów realistycznych oczek - żółtych i czerwonych - dostępne na giełdzie twórców 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Kapitalne gumy jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Nie tylko Ty, Adamie.Napatrzeć się nie mogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi