nowwwak Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Te Twoje smoki bardzo cieszą moje oczy. Ryby przepiękne łowisz nie od dziś, ale każda "mamuśka" to osobna fajna historyjka. Gratuluję, bo jest czego Co do leszczy, uwierzę, Bo wersja 65 i 65 TW są bardzo chętnie przez nie zagryzane. Wczoraj po pięknym braniu i błysku w nurcie na brzeg wyjechał leszcz ok 60 cm. Wobler prowadzony dość szybko a tylna kotwica cała w pysku. Z zeszłego tygodnia mam podobne raporty od znajomych, zatem mamy doczynienia z woblerem boleniowo-leszczowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Może są agresywniejsze w związku z tarłem i bardziej niż polują, to odpędzają.Bo na małe woblerki 3,5cm to owszem, ale jednak ławica jest trochę większą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Co do leszczy, mam bardzo podobne odczucia. Wersję 65TW chętnie atakują też klenie, i co ciekawe nie zawsze jakieś konkretne. W zeszłym roku trafiały mi się na niego nawet takie brzdące po 30 cm. Smieszny wobek, ale "normalne" ryby też łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 W temacie leszczy Biały sterowiec oprócz boleni, okoni , sandaczy dał mi już 5 leszczy. W zeszłym roku 3 ładne leszczyki zagryzły woblerka na trawach Siały popłoch na drobnicy że byłem pewien że boleń. Tylko brania tempe i walka nie taka. W tym roku 2 leszczyki. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Dzięki za fotki, Darku! Czyli tym razem sterowiec Trochę przewrotnie nazwałem go Ławica espresso, choć (to bardziej informacja dla tych, którzy nie mieli okazji nim łowić) to nie jest przynęta stworzona do łowienia szybkościowego. Cieszę się, że i Tobie daje rybki. W tym roku dostanie nowe oko i dodatkowy wariant kolorystyczny. Spodoba Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Tak. Wszystkie leszcze na sterowca. Super pracuje przy wolnym prowadzeniu co jak widać działa. Bezsterowce prowadzi się szybciej i inne miejsca nimi obławiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Ławica łowi dalej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Pięknie Piotrze, kawał rapy. Lubię te Twoje grube rybska. Cieszę się zawsze jak moje wabiki pomagają przechytrzyć takiego "zwierza" gratulacje! Wróciłem właśnie znad muchowego Sanu. Trzy dni biegania po wędkarskim raju dały się we znaki, ale było warto Teraz chwila na regenerację I zabieram się za woblery, trochę naobiecywałem, więc trzeba zakasać rękawy. Od przyszłego tygodnia odlewam ławice, w międzyczasie trzeba jeszcze muszki na bolki ukręcić, bo jest plan żeby poważniej podejść do tematu muchowych rapek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Wygląda na to, że trzeba już zacząć kompletować sprzęt familijny. Młody adept sztuki wędkarskiej ma 2 lata i 8 miesięcy, na rybach jeszcze w pieluszce, ale pierwsze hole kleni już zaliczył. Ryby niewielkie z niedużej rzeczki, ale radość z wyprawy ogromna. Nie jestem do końca pewien, kto się bardziej cieszył, dzieciak czy tataJ. Szybkość, z jaką kręci korbką zwiastuje poważne problemy wiślanym rapom w, nie tak odległej, przyszłości. Jest zapał i duży uśmiech na twarzy. Każdą rybkę chciał wypuścić osobiście. Łowiliśmy klenie, ale ulubiony gatunek malucha to „trąg totokowy”, „kokoń” i „tupak” też mu się bardzo podobają Takich wypadów na ryby nie da się porównać z niczym innym… 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Z okazji urodzin życzę wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia oraz wszelkiej pomyślności. Spełnienia marzeń i samych słonecznych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Wszystkiego najlepszego Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 100 lat w zdrowiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Niech Ci się darzy!Sto lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Paweł z okazji urodzin życzę Ci żeby tak Twoje wyprawy trwały do końca życia Zdrówka , zdrówka i jeszcze raz pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Wszystkiego najlepszego Pawle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Dziekuje, Panowie, za zyczenia! Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Wszystkiego dobrego ????Tylko patrzeć jak " młody " zacznie Ci przynęty podbierac ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) No i stało się. Długo się broniłem, ale sporo osób sugerowało, że fajnie było by trzymać kontakt przez Facebooka Tak więc zapraszam : https://www.facebook.com/TheFishchaser/ Będzie trochę o przynętach, trochę o rybach, pasjach i tym wszystkim co nam w duszy gra Edytowane 21 Czerwca 2017 przez nowwwak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 No i stało się. Długo się broniłem, ale sporo osób sugerowało, że fajnie było by trzymać kontakt przez Facebooka Tak więc zapraszam : https://www.facebook.com/TheFishchaser/ Będzie trochę o przynętach, trochę o rybach, pasjach i tym wszystkim co nam w duszy gra już to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Minimaster - moje ulubione gumowe przynęty, choć te, akurat, nie dla mnie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Paweł dla mnie jesteś ciągle jednym z najlepszych... Wystrugaj coś znowu. Najlepiej pod pstrąga...... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Wyglądają bardzo łownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Dzięki Panowie! Radku trochę mnie wyczułeś. Na tapecie sa w tej chwili zamówienia ŁAWICY, ale jak tylko się odrobię, myślę o wystruganiu bardzo limitowanej seryjki balsianych pstragówek Wpadł mi ostatnio w ręce balsiany klocek, który dostałem od Jokera. Przeglądałem stare fotki rozmarzyłem się, troche historii... 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 jestem szczęśliwym posiadaczem jednego z nich,- fantastycznie drobi ten środkowy Jakby Ci się strugnęło więcej to bardzo chętnie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Przeglądnołem cały wątek, noo mistrzowska robota ☺️będę śledził ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi