Remicki Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) ...lubię jak mi szczęka czasem opadnie . Robota dopieszczona w każdym calu. Piękne! Edytowane 1 Lipca 2017 przez Remicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Chyba te są moje Zapakowane cały czas- wody nie ujrzą - arcydzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 To ja juz ich nie mam...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 O to mi właśnie chodziło. Nowwwakowe wobki... Nic nie może się równać z ręcznie malowanym drewienkiem. Żadne, choćby najpiękniejsze odlewy malowane aerografem nigdy nie będą miały duszy... Wystrugany i ręcznie pomalowany wobler to co innego. Chyba dlatego wciąż nie przestawiłem się na pianę i aerograf. Ciągle strugam i babram się pędzlami... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Prace wykończeniowe dnad ławicą trwają w najlepsze. Pod fachowym okiem małżonki kształci się młode pokolenie Oj, a tu tośke się nie omalowało... Takkk... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Się kombinuje... Powoli się odrabiam. Zamówienia się realizują. Myślę że do końca przyszłego tygodnia większość cierpiliwych kolegów będzie miała wobki gotowe. Ławice 65 i 65TW maja nowe bardzo elektryzujace spojrzenie. Udało nam się zrobić i dopasować bardzo realistyczne oczka. Zresztą co ja tu będę pisał... choć fotki i tak nie oddadzą klimatu. Rzadko to mówię, ale jestem zadowolony z tego jak to wygląda:) 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Oj Paweł wyszedł mega efekt !! Nie dziwię się z Twego zadowolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Amatorzy mikrokilera: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Fajniutkie rybki - gumki z potencjałem, odlane w odpowiednich kolorkach, z odpowiednio miękkiego materiału robią dobrą robotę (oczywiście w odpowiednich rękach ). Na przyszły sezon będzie gotowe moje ulubione kopytko, w zbliżonych gabarytach - Minimaster 0 - prototyp też pięknie się sprawdził w tym Roku. Dzięki za fotki! Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez nowwwak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Woblerki boleniowe cały czas się robią, trochę też łowię, łowią koledzy. Tegoroczna Ławica 95 TW też daje radę 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Klasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Woblerki boleniowe cały czas się robią, trochę też łowię, łowią koledzy. Tegoroczna Ławica 95 TW też daje radę IMG_5842.JPGSUPER 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Zewsząd spływają wieści, dobre wieści Przypominają o sobie starsze konstrukcje boleniowe. Ostatnio kilku kolegów połowiło Ławicą 75 TW. W pudełku został mi ostatnia sztuka. Dziś zdjęcia podesłał Jacek. Konkretny bolo - gratulacje! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Widać że łowny a i te wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Ładne,łowne i praca jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Jak to u ,,szewca,, bez butów albo ostatni W każdym milimetrze kunszt i precyzja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Dzięki wszystkim za zdjęcia, relacje i pozytywne słowa, wszystko mobilizuje do dalszej pracy, a że nie samymi boleniami człowiek żyje... Micromaster W końcu udało mi się odlać parę sztuk najnowszych gumek. Konstrukcja ostro testowana przeze mnie w tym roku i to z bardzo dobrymi efektami. Fantastycznie reagowały na nią jazie, klenie i wszelaki białoryb. Ruszała niemrawe pstrągi no i oczywiście okonie. Wchodzi na stałe do repertuaru na przyszły rok. Trochę mi zajęła praca nad tym maleństwem, ale było warto. Fani mikroprzynet będą bardzo zadowoleni Główka 1-1,5g haczyk nr 8-10, albo analogiczna złota wolframowa główka bardzo dobrze współpracują z tą przynętą. Na drugim zdjęciu dla porównania minimaster, i najmniejsze ripperki Manns i Relax. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Paweł szykuj zapas na zimę to się zaopatrzę na nowy sezon Łowienie UL wciąga na maxa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 To ja dziękuję Panie Pawle za tak skuteczne przynęty i do tego perfekcyjnie wykonane.Muszę także podziękować Darkowi " Siwypike" to dzięki niemu stałem się posiadaczem tych skutecznych i przepięknych woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Widelniczki i jęteczki jigowe powracają w nowej odsłonie... Trzeba wykorzystywać różne materiały pomysły i technologie 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Coś pięknego II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Cuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Paweł super , w innej kolorystyce też coś się pojawi ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Jacku, będą w różnych "robaczywych" barwach, tak jak te, które Ci wędkę "pogryzły" Jak znajdę fotki starszych modeli to wrzucę I napiszę parę słów, bo wczesniejsze zdjecia z wątku, hostingowane, wywaliło w kosmos. Dzięki za dobre, słowa, wszystkim, pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi