nowwwak Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Odrabiam się mozolnie. W domowym zaciszu lęgnie się gumowe robactwo, sztuka po sztuce, garną się pod pędzel . Kolegów, czekających na swoje przynęty proszę o jeszcze trochę cierpliwości 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 A to Paweł można już coś zamawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 A to Paweł można już coś zamawiać? Sławku, można, ale ćiii.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Wyścig zbrojeń trwa Czas leci. Styczeń, luty, maj... i będzie się działo Na nowy sezon szykuje się coś nowego Ławica POP. Na tę chwilę nie jest dostępna, ale jestem pełen nadzieji. Testy, testy, testy - ryby muszą się wypowiedzieć 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Paweł nie przestajesz zachwycać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 No kolego Pawle zaskoczyłeś mnie tym POP - em pozytywnie , jestem pierwszy w kolejce na testy nad moją Wisełką . Profeska jak zawsze, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Popki wizualnie rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Właśnie planowałem w nadchodzącym sezonie spróbować przechytrzyć takiego jednego cwaniaka i pomyślałem o poperku. Więc od razu Pawle proszę byś o mnie pamiętał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Myślę, że POPki będą fajnie działać, mnie się podobają, ale to trzeba zweryfikować, jak zawsze ale będą... I straczy dla wszystkich, obiecuję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Popki ile mają cm i jak się zachowują w rzecznym nurcie? Rozumiem że to pod bolki?pozdrawiam Edytowane 30 Stycznia 2018 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Około 6 cm (6-7g) I docelowo będą pod bolenie. To są modele testowe I zupełnie szczerze mówiąc, nie mam pełnych danych. Gdzieś tam w małej kałuży już wodowałem wstepnie I myślę, że będzie dobrze. Prosty tor, bąble, oczywiście bez grzechotki. Może uda mi sie wyciągnąć z tego takie delikatne drgania przy jednostajnym prowadzeniu, bo jest ku temu potencjał, zobaczymy .Wejdzie do oferty najwcześniej w maju, bo musi pokazać, że łowi, u mnie tak juz jest. Okonie przy klasycznej popperowej animacji też powinny reagować, ale to wyjdzie w testach. Ryby ostatecznie I tak decydują 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Microlarvae CaddisW końcu udało się wypracowac finalny kształt larw chruścików. Pomógł jeden superspec z Jerka Od dziś w 3 kolorach, żóltym, zielonym i brązowym. Prototypy sprawdziły się znakomicie. Po dośc znacznym tuningu efekt wizualny jest bardziej niż zadawalający 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Piękne-dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Dzięki Tomku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Oooo Panie,pięknie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Microlarvae Caddis W końcu udało się wypracowac finalny kształt larw chruścików. Pomógł jeden superspec z Jerka Od dziś w 3 kolorach, żóltym, zielonym i brązowym. Prototypy sprawdziły się znakomicie. Po dośc znacznym tuningu efekt wizualny jest bardziej niż zadawalający [/size] IMG_6363.JPGBezdomne te chruściki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Supeeeeer... A jakie to długie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Małe, 2,4 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Microlarvae CaddisPaweł jak będziesz takie przynęty robił to przestaniemy muszki kręcić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Już są tacy, co tym z powodzeniem, muchówką śmigają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Kiedy zima trzyma - polecam z lekka "zmęczona" pstrągową konsumpcją 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Widzę że nie tylko mi po głowie głupoty chodzą Jarek a jak z lataniem gumisia ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Hmm? Nie gorzej niż z każdą inną nimfą o podobnej gramaturze główki ( tu 2,8 wolfram ) Moje pstrągowe siurki są z reguły płytkie. W tym przypadku daleka nimfa, rolki klejonką z mikro skagitem sic ! ???? i ... było fajnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Ciekawe rozwiązanie, muszę to rozkminić na muszkarską wenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Chyba będzie to stricto realistyczne rozwiązanie . Edytowane 21 Lutego 2018 przez wiwaldi1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi