nowwwak Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Choróbska i niskie tremeratury w "pracowni" spowodowały spore opóźnienia w produkcji przynęt. Ale stało się Prototyp microlarvae mayfly- jętka nabrał ostatecznego kształtu. Koledzy, którzy czekają na te przynęty niebawem powinni dostać gumisie. Dłuość 27 mm i bardzo plastyczny, pięknie pracujący ogonek, Naturalnie płaski kształt. Idealnie pod mikro główki jigowe/ czeburaszki na haczykach 14-16. 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Mistrzostwo! Małe dzieła sztuki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Noooo Paweł. Teraz to pojechałes po bandzie... Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Pstrągi je pokochają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Pstrągi je pokochają Wszelka ryba będzie to wcinać . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Dzięki Panowie, wyszły, tak całkiem całkiem. Wzór dołącza na stałe do chruscików. Będą 3-4 podstawowe kolorki plus jakies seryjki limitowane. Główne barwy będa bardzo naturalne, zółto miodowe rudo-miodowe brązowe I oliwkowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) Jęteczka - praca, nie wszystko widac na filmie, ale jest dobrze Zbrojenie - mikro główka 0,8g (można znacznie lżej), haczyk -14 Edytowane 17 Marca 2018 przez nowwwak 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Paweł wygląda kusząco... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Dzisiaj rano takie robactwo wypełzło mi na biurko: Idzie wiosna . Żona chciała wziąć do pracy co by postraszyć koleżanki . Paweł piękna robota . 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Ja już w sobotę ruszam Paweł z robactwem od Ciebie , mam nadzieje że będzie co wkleić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Dzięki Panowie, walczcie, walczcie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Paweł gumy rewelacja. Robia robote ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Gdzieś w odległej galaktyce... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) MICROLARVAE STONEFLY - Widelnica - w końcu jest . Przynęta ok 3,5 cm. Odlewane jedno i dwukolorowo. Będzie tego więcej. Dla kolegów, którzy czekali... mysle, że było warto Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez nowwwak 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Sezon rozkręcił się na dobre a microlarvae darzy ładnymi rybkami na wielu poligonach. Mini gumki łowią różne gatunki. Od płoci I wzdręg, przez okonie, pstrągi po szczupaki, które przestają już mnie nawet dziwić. W powietrzu lato 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Robactwo poczuło wiosnę i pokazało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Mam i ja!! Póki co pierwsze brania już miałem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Skąd ja to znam ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 (edytowane) Moje bawiły się dziś Twoimi boleniowkami. Mała mówiła ze najładniejsza bezsterowa 9. Takich małych przynet nie daje. Aaa spoko są jeszcze wobki glowacicowe i ukleje rh. Ciężko zniszczyć. Edytowane 1 Maja 2018 przez korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 A może rzucić to wszystko w cholerę, jechac w Bieszczady i zabawki robić... ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 To przecież są zabawki Paweł, tylko rozmiar chłopców się zmienia : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Maj rozpoczęty Paweł , głownie twoje przynęty rządziły .Najwięcej kopyto Płocie , wzdręgi , okonie , szczupaczki i ukleja. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 (edytowane) Super, najmniejsze kopytka nanomaster będa juz niebawem w troszke nowszej odsłonie . Połowiłem tymi mikruskami, oj połowiłem... Edytowane 8 Maja 2018 przez nowwwak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Czekamy na premierę kopytek Paweł ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Ja również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi