radeks Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Brawo Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszP Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Powodzenia.Pierwszy zakup już za mną . Pozdrawiam. Janusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Dziękuję wszystkim. To też wysiłek mojej małżonki o raz kilku dobrych ludzi, którzy wspierają nas I z którymi fajnie się wspólpracuje na bezstresowych zasadach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Brawo WY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mido Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Bardzo przyjemny widok na stronie startowej. Kupowałem już przez FB więc z pewnością nie raz zajrzę na stronkę po zakupy. Produkty najwyższej jakości. Życzę powiedzenia! Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Bardzo pozytywnie zaskoczony jestem ,wyglądają rewelacyjnie DZIĘKI, potestuję z pewnością 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Ławica 40 TW Trochę cichaczem przemyciłem na stronę nowe przynety, dla których to w zasadzie publiczny debiut. Zakochałem się w małych bezsterowcach do których dodajemy czerwone oczka. Tylko 4cm długości i ok 3,5g wagi. Klenie, bolki żerujace na sieczce, prawie każda ryba to zezre. W tym roku również poważne testy bezsterowców na pstrągach 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarx Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Moim zdaniem ta 40TW będzie wymiatać. Jak kupię będę testował na kanale Odry. Dam znać jak wyniki. Będzie możliwość zamówić to cudo w kolorze nie natural? Myślę o czarnym i perła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jak ogarniemy co nieco sklep i asortyment to się napewno coś wykmbikuje dla stałych klientów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Moim zdaniem ta 40TW będzie wymiatać. Jak kupię będę testował na kanale Odry. Dam znać jak wyniki. Będzie możliwość zamówić to cudo w kolorze nie natural? Myślę o czarnym i perła.Odrzańskie klenie lubią większy rozmiar . 40TW to raczej na maluchy i średniaki. Te większe nie pogardzą i 80TW. Trzeba tylko wolno prowadzić i czasem zatrzymać by pozwolić opaść woblerowi. A malowanie i praca świetne. Może przypominać i rybę i małą żabkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Paweł powodzenia i sukcesów na nowej drodze... Pomysł ze sklepem świetny. W połączeniu z blogiem będzie miejscem chętnie odwiedzanym przez pasjonatów... Pozdrawiam Edytowane 18 Stycznia 2019 przez kezmo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Dziękujemy wszystkim za wsparcie. Ta droga nie jest tak zupełnie nowa sklep to , bardziej żeby ułatwić nam wszystkim życie i zaoszczędzic trochę czasu. Pomysłów i planów duzo zawsze było, tylko z tym czasem tak nie do końca zawsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Premiera Kolejna nowość na 2019 to ławica 80 TW. Fajny wobek wyszedł. Prototyp powstał jeszcze w 2018 r. Z poprzednich modeli najbliżej mu do Ł65TW. Zwarta bryła. Malowanie tradycyjne , sprawdzone na wielu poligonach. Praca taka, w sam raz 8 cm i ok 15g wagi. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Dziękujemy wszystkim za wsparcie. Ta droga nie jest tak zupełnie nowa sklep to , bardziej żeby ułatwić nam wszystkim życie i zaoszczędzic trochę czasu. Pomysłów i planów duzo zawsze było, tylko z tym czasem tak nie do końca zawsze I ja małe zamówienie już złożyłem. Super pomysł i duże ułatwienie dla klientów. Paweł, czy gama kolorystyczna przynęt miękkich będzie stopniowo poszerzana? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Przesyłka w drodze Na tę chwile plan jest taki, żeby ogarnąć wszystkie przynęty które mamy tak, żeby były dostępne na bieżąco, a to się prawie udaje . kolory - jest 14, choć nie wszystkie przynęty w tych kolorach występują. Można spodziewać się nowych, z czasem, podobnie jak specjalnych serii limitowanych, będą też nowe modele oczywiście, ale powoli, krok po kroku... Edytowane 25 Stycznia 2019 przez nowwwak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Pawle, bardzo dziękuję za gumeczki i ławicę, naprawdę laleczki. Pstrągarze powinni poważnie zainteresować się Twoimi larwami, muszą robić robotę. Jeszcze raz dzięki w imieniu przyszłych nagrodzonych w naszych konkursach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 A te 40TW można gdzieś kupić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 A te 40TW można gdzieś kupić? Jasne, zapraszam. https://fishchaser.pl/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 PIJAWA Pijawka, robal, glajcha, mięsisty kąsek któremu nie przpuści kropkowany zbój, żarłoczny kleń i wybredny okoń. Przynęta, która będzie z nami otwierać pstrągowy sezon 2019. Jeszcze tylko 3 dni... Tu w kolorze goldfish 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Trzeba było odlać kolejną partię DRAGO WORM. Gumki pięknie potwierdzają swoją skuteczność od początku sezonu. Pstrągi bardzo je polubiły, a czas walki z białorybem przy użyciu najmniejszej wresji 27mm właśnie nadchodzi. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Drago worm 27 w akcji... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Paweł, pokazywałaś gdzieś jak zbroisz swoje gumy? Zastanawia mnie również sam haczyk i koralik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Główeczki robimy we własnym zakresie. Też na stałe w ofercie Używałem takich jak na fotce. Hak 14# + wolfram 4mm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Dzięki, tego właśnie mi było trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Paweł Twoje mikro zrobiły furorę na karasiach Wiślanych .Pojechałem szukać okoni i nic . A ,,Soczewka,, pełna spławikowców bo karasie zaczęły brać .Pomyślałem że chyba jestem uzbrojony na te potwory.Kij do do 4 gr Udało mi się wcisnąć między dwóch .Trochę problemów było bo nie byłem w stanie ich zatrzymać kijem i część spadła , ale niezły kwartet wyholowałem.Jak skończyłem zabawę to okazało się że za plecami miałem niezłą widownie niedowiarków . Tak że wiosenne karasie uwielbiają Twoje mikruski Czuwaj ! Dzięki Paweł 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi