Skocz do zawartości

Przynęty nowwwaka

nowwwak

Rekomendowane odpowiedzi

Ławica 40 TW

Trochę cichaczem przemyciłem na stronę nowe przynety, dla których to w zasadzie publiczny debiut. Zakochałem się w małych bezsterowcach do których dodajemy czerwone oczka. Tylko 4cm długości i ok 3,5g wagi. Klenie, bolki żerujace na sieczce, prawie każda ryba to zezre. W tym roku również poważne testy bezsterowców na pstrągach

1-1.jpg

• Like 27

Moim zdaniem ta 40TW będzie wymiatać. Jak kupię będę testował na kanale Odry. Dam znać jak wyniki. Będzie możliwość zamówić to cudo w kolorze nie natural? Myślę o czarnym i perła.

Odrzańskie klenie lubią większy rozmiar :) . 40TW to raczej na maluchy i średniaki. Te większe nie pogardzą i 80TW. Trzeba tylko wolno prowadzić i czasem zatrzymać by pozwolić opaść woblerowi. A malowanie i praca świetne. Może przypominać i rybę i małą żabkę. 

• Like 1

Dziękujemy wszystkim za wsparcie. Ta droga nie jest tak zupełnie nowa :) sklep to , bardziej żeby ułatwić nam wszystkim życie i zaoszczędzic trochę czasu. Pomysłów i planów duzo zawsze było, tylko z tym czasem tak nie do końca zawsze ;) 

• Like 2

Premiera

Kolejna nowość na 2019 to ławica 80 TW. Fajny wobek wyszedł. Prototyp powstał jeszcze w 2018 r. Z poprzednich modeli najbliżej mu do Ł65TW. Zwarta bryła. Malowanie tradycyjne , sprawdzone na wielu poligonach. Praca taka, w sam raz :) 8 cm i ok 15g wagi.

IMG_7412.jpg

• Like 20

Dziękujemy wszystkim za wsparcie. Ta droga nie jest tak zupełnie nowa :) sklep to , bardziej żeby ułatwić nam wszystkim życie i zaoszczędzic trochę czasu. Pomysłów i planów duzo zawsze było, tylko z tym czasem tak nie do końca zawsze ;)

I ja małe zamówienie już złożyłem. Super pomysł i duże ułatwienie dla klientów. Paweł, czy gama kolorystyczna przynęt miękkich będzie stopniowo poszerzana?

• Like 1

Przesyłka w drodze :) Na tę chwile plan jest taki, żeby ogarnąć wszystkie przynęty które mamy tak, żeby były dostępne na bieżąco, a to się prawie udaje :). kolory - jest 14, choć nie wszystkie przynęty w tych kolorach występują. Można spodziewać się nowych, z czasem, podobnie jak specjalnych serii limitowanych, będą też nowe modele oczywiście, ale powoli, krok po kroku... :)

Edytowane przez nowwwak
  • Like 3

PIJAWA

Pijawka, robal, glajcha, mięsisty kąsek któremu nie przpuści kropkowany zbój, żarłoczny kleń i wybredny okoń. Przynęta, która będzie z nami otwierać pstrągowy sezon 2019. Jeszcze tylko 3 dni... 1f642.png Tu w kolorze goldfish:)

IMG_7507.jpg

• Like 14

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Paweł Twoje mikro zrobiły furorę na karasiach Wiślanych .

Pojechałem szukać okoni i nic . A ,,Soczewka,, pełna spławikowców bo karasie zaczęły brać .

Pomyślałem że chyba jestem uzbrojony na te potwory.Kij do do 4 gr  :D Udało mi się wcisnąć między dwóch .

Trochę problemów było bo nie byłem w stanie ich zatrzymać kijem i część spadła , ale niezły kwartet wyholowałem.

Jak skończyłem zabawę to okazało się że za plecami miałem niezłą widownie niedowiarków .   

Tak że wiosenne karasie uwielbiają Twoje mikruski  :good:

Czuwaj ! :) 

Dzięki Paweł 

• Like 3