nowwwak Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Piękny, Piotrze! Gratulacje I dzięki za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Stu udanych lat! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Taaaakiej ryyyyby Wytrwałości w pasji tworzenia i wielkich emocji nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Wszystkiego najlepszego ,wielu pomysłów na nowe przynęty i rekordowych ryb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Pawle sto lat w zdrowiu życzę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Wszystkiego Najlepszego ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 100 lat, najlepszego!???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Paweł.Wszystkiego Naj , Naj , Naj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 100 lat i samych okazów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Wszystkiego Wszystkiego Naj .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Pawle najlepszego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Wszystkiego najlepszego ☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Dzisiaj Paweł Twórca Ławic świętował a Ławica ciężko pracowała W dniu Twoich urodzin największa Ławica złowiła: Bolenia przedwieczornego Sandacza zmierzchowego I bolenia nocnego I na zakończenie boleniowe hip, hip, hura, sto lat 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Bardzo wszystkim dziękuję za życzenia. Irku super fotki - ł65 czy czy 80? bo juz wzrok nie ten a one są bardzo podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 To jest Ławica 80. Dzisiaj były poprawiny Scena jak z filmu „Szczęki” z tą różnicą, że ten osobnik jest bezzębny Był jeszcze sandacz, ale się wypiął. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Paweł trochę z opóźnieniem .Z całego serca zdrówka , zdrówka i jeszcze raz pieniędzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Paweł tak na szybko.Czasu brak na zamieszczanie zdjęć Ławica pięknie łowi. Przetestowałem nowe techniki prowadzenia. Sprawdziły się.Jedną opisałem właśnie na "Bolenie 2019" Taka komar dance Pac, pac, pac komara i bolek zapięty Oto efekt. Miałem jeszcze kilka innych Jeden z nich. Czekam na nowe modele ławicy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 No tak. Bezsterowce się rozpływają, ale Daria robi dla was kolejne 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 U mnie to szybki nurt, kamienie, zwary, na przykład za przelewami, ściągana szybko i średnio w poprzek nurtu - miarowo z częstym pooszarpywaniem, ewentualnie czasem pod prąd. Ale wobler pewniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Pierwszy w życiu lipień na mikrojiga. Widziałem dokładnie jak brał [emoji846] Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Super ! jętki i chruściki sa chętnie atakowane przez lipaski, więc nastepne sa kwestia czasu Powodzenia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Czasem się coś łowi... Ostatnio biegałem nad Wisłą z lekkim spinningiem. Uganiałem się za kleniami i boleniami. To były takie krótkie wypady zwiadowcze. Łowiłem woblerami ławica i perłowym minimasterem pintail.Ładne Klenie reagowały wyśmienicie. Raz bardzo skutecznie połowiłem POPerem. Bolenie też współpracowały, ale wielkościowo trafiały się co najwyżej średniaki. U mnie nastał juz ten czas kiedy można ścigać je jaskółkami na płyciznach. To takie małe podchody, ale mają swój klimat Pop spawdzał się przy wietrznej pogodzie Sportowe bolki fajnie ładują w jaskółki Łubię łowić klenie bezsterami 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Ostatnio dzięki ławicy 50 wyjazd był udany - bolki grasowały w południe na drobnicy w zielsku podchodzącym pod powierzchnię i moze 1 rzut na 100 był bez złapanego zielska. I ławice dało się chyba najlepiej prowadzić z wobkow, które miałem i piękna 60 wylądowała w objęciach ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Super, cieszą takie wpisy, Gratulacje! Takie wypracowane ciężko rapy dają satysfakcję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Weekendowo Wakacyjne wypady rodzinne mają to do siebie, że nie zawsze ryby są najważniejsze, a jeśli już uda się juz cos złowić to radocha jest podwójna. Zwłaszcza w towarzystwie trenera od przynęt. Tatusiu załóż "pomperka"... No i "pomperek" połowił No to jeszcze bolenia chciałem, tam był! No to plum plum i bum! ławica POP na stojącej wodzie też daje radę... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi