nowwwak Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 No staramy się, dzięki Gratisy Ci moja małżonka wybrała Niech łowią i przynoszą sporo radości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Masz dobre wyczucie czasu Coś w tym jest, bo wobki mam od kilku miesięcy . Urodziny były pretekstem, aby zapytać. A nurtowało mnie to, od kiedy je dostałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Na niżówce, przy krystalicznie czystej wodzie, widelnice Pawła ratowały sytuację: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Klimatyczne fotki i ładne ryby - dzieki, Marek, za fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 17 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Skoro to juz zerówka, trzeba poważniej podeść do tematu przynęt... Tata musi tylko przywiązać, o tak jest dobrze... Resztą ja się zajmę 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 (edytowane) DRAGO MAX - 75mmNo i jest pierwsza, tej jesieni, NOWOŚĆ z naszej pracowni. Gumka 7,5 cm to juz konkretny kawałek robala. Fajnie się rusza na główce jigowej, dropshocie i innych systemikach. Pierwsze testy na moich metach zakończone sukcesem. To był poprzedni weekend. Nie rozpieszczał, ale w końcu dobrałem sie do garbusków. Ryby brały na pintaile i drago maxa. trochę wiało więc przynęty podawałem głównie na dropshocie i zestawie carolina rig. Gumki wchodzą na stałe do produkcji. Na dobry początek pięć wariantów kolorystycznych, ale czuję, że będzie więcej Edytowane 4 Listopada 2020 przez nowwwak 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 U Ciebie magia jak zawsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 U Ciebie magia jak zawsze. Wbrew pozorom różowo nie jest, ale będzie lepiej, bo musi. Trochę nie mogę się wstrzelić Pozdrowienia Jacku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Paweł, chodzenie własnymi ścieżkami jest o wiele ciekawsze mimo wielu zakrętów, niż podążanie utartymi szlakami. Za to Ciebie podziwiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Dzięki Sławku, staramy się jak możemy, Jak nie możemy to przynajmniej próbujemy Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Czołem, Pawle! Czy minimaster, W wielkości 7 cm, zawita w Waszą ofertę? Brakuje tego rozmiaru... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 23 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Kuba, tak, będzie kiedyś kopytko 7-8 cm. Planów dużo jest, ale wszystko musi nabrać mocy sprawczej Na chwilę obecną to juz 15 modeli gum w kilkunastu kolorach, 10 stałych modeli wobków, z których każdy ma swoich wielbicieli, jest projekt blaszki i Turbo, które pewnie pamiętasz, do tego oczy 3d do przynet i... jeszcze kilka tematów na warsztacie oprócz projektu Fishchaser jest, niestety regularna praca, którą trzeba ogarnąć na poziomie, ale sie staramy, żeby co roku wprowadzać jakies nowości. Co do nowości na 2021, mamy już dostępny nowy kolorek mocno testowany w tym roku: BUBBLE GUM robactwo... Pintaile... Drago... I inne... i to nie koniec nowości. Wkrótce następne... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Oj gumy, gumki i inne wynalazki. Czasu na ryby nie ma, ale i zima trzyma to można podgonic sporo tematów. Twistmastery - juz trochę porzadziły na okoniowych poligonach, ale i pstragi, klenie daje falujacy pięknie ogon. Praca płynna nawet na minimalnym obiążeniu. https://photos.app.goo.gl/AR5wNKVLDFg3QHmN9 A na poczatku roku jak zwykle nie zawodzi minimaster pintail... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Wielkościowo jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Ok 4,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Oj gumy, gumki i inne wynalazki. Czasu na ryby nie ma, ale i zima trzyma to można podgonic sporo tematów. Twistmastery - juz trochę porzadziły na okoniowych poligonach, ale i pstragi, klenie daje falujacy pięknie ogon.[...] Zdecydowanie kleniom smakują. Znakomite ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Białoryb może jeszcze nie jest bardzo aktywny, ale można już na niektórych metach skutecznie połowić. Dosłownie tuż przed nawrotem zimy sprawdziliśmy z kolegą jedną z miejscówek. Kilka większych rybek wpadło. Udało się w końcu przetestować wykałaczkę od @mekamila - fajny kijaszek Wśród przynęt królowały klasyczne barwy. Gumki w kolorze Chilli&Pepper i BubbleGum, w tym niezawodny Drago Worm. Zaczynam uzupełnianie zapasów tych przynęt, bo to właśnie ich czas. Klasyczny opad i brania z dna. Podniesienie przynęty i ten pulsujący ciężar... Były płocie, płotki, wzdręgi i wzdążki pa pa... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 U mnie Minimaster pintail jak zawsze skuteczne początkiem sezonu: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Super, u nas też pintaile już trochę ryb połowiły, ale pstrągiem sensownym nie mogę sie pochwalić jeszcze. Wiosno przybywaj! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 W weekend, nim huraganowy wiatr kazał zapomnieć o łowieniu najlżejszym sprzętem udało się złowić trzy przyzwoite rybki w fajnym towarzystwie. Trafiły się dwie płocie i jedna wzdręga. Brania delikatne. Dla mnie akurat wodę otworzyła ciemna widelnica. Podana na lekkiej główce wolframowej, w powolnym opadzie była pewnie zasysana przez, nie tak aktywne wcale, ryby. Za oknem leje, zimno, mam nadzieję, że to już ostatnie pomrukiwania zimy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Wiosna - Czas białorybu, ale tak trochę bez szału. Nie ma dziesiątek brań. Przeżucania ryb różnej wielkości. Jedyna pociecha to, że jak się ostatnio coś trafi, to wielkościowo jest bardzo ok Przynety? Rządza ostatnio u mnie różne larwy, pijaweczki w kolorze BUBBLE GUM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 UL na bajorze i i teczowy przyłów... Jęteczka rządziła. Do zobaczenia nad wodą! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Czasem koledzy, którzy rozpoczynają swoja przygodę z ultralightem piszą do mnie o porady. Jak łowić naszymi przynętami, w co zbroić, na co zwrócić uwagę? Popełnilem na blogu pierwszy z serii artykułów o tym w jaki sposób łowię ultra lekkim spinningiem w wodzie stojącej. W przygotowaniu teksty o nano dropshocie i micro C-rig. Może wam się przyda: https://fishchaser.pl/lekkolapacz-ultralight-klasycznie.../ Pozdrawiam, mam nadzieję, że wkrótce pochwale się ciekawą przynętą 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Nie tylko koledzy co rozpoczynają ale i Ci co już trochę mieli do czynienia z mikro spiningiem miło czytają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Cześć, z jakiej grubości drutu są zrobione te najmniejsze wsuwki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi