nowwwak Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Cześć, z jakiej grubości drutu są zrobione te najmniejsze wsuwki?chodzi Ci o agrafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 (edytowane) Tak, agrafki micro snap xul Tomek Edytowane 20 Maja 2021 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Nie mam odpowiedniego sprzetu do pomiaru, a zgadywać nie lubię. Są na tyle cienkie, że nadają sie do mikro główek zrobionych na hakach muchowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Miło się czytało, czekam na więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Paweł Wszystkiego Najlepszego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Paweł sto lat w zdrowiu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 WSZYSTKIEGO NAJ ZDRÓWKA 100 LAT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 16 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Dzięki wszystkim za życzenia. Urodziny spędzone przynajmniej przez dłuższą chwilkę na wodzie! W końcu spróbowałem bellyboata Ryb monstrualnych nie było, Wszystkie 27-29cm max, ale i tak było fajnie Rządziły microlarvae jetki, chrusciki i nasze mikro jigi... Do zobaczenia nad wodą! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Wszystkiego Najlepszego ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Sto lat ,wszystkiego najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 7 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 No i są, w końcu te konkretne, nie mizerotki, a prawdziwe wzdręgólce, które uwielbiam Ciemne imitacje larw oraz nowe micro jigi z naszej pracowni dały kilka fajnych złotych rybek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Sierpień sypie ładnymi wzdręgami i okoniami. Sprawdzają się microlarvae, micro jigi i prototypy obrotówek. Przez chwilę łowiłem również muchówkąWkrótce niespodzianka... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Co słychać w naszej pracowni...? Wracam, po czasie do robienia obrotóweczek. Oczywiście głównie warianty UL. Celem przynęt: jazie, klenie okonie i pstrągi... Przynęty mocno testowane i to z powodzeniem. Wszystkie blaszki ze zintegrowanym kretlikiem. Uzbrojenie tylko japońskie kotwy lub haki bezzadziorowe. Głównie ownery, ale nie tylko. Poza tym, w tym tygodniu udało się skubnąć fajnego letniego, silnego oksa. To mój 4 fajny garbus w tym roku. Zła pomarszczona czterdziestka Do zobaczenia nad wodą! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Super wyglądają, co to za haki na pierwszym zdjęciu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Super wyglądają, co to za haki na pierwszym zdjęciu. Już nie pamiętam na 100 procent. Ale możliwości są 2 . Albo ownery albo Hadoura-Chisana od Kamatsu (drogie, ale bardzo fajne haki), nie żadne wynalazki z Ali 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Cieszą oko !. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Dzięki, rybki, awet w gorsze dni podnosiły się do nich fajnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 20 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Zanim nadeszło ochłodzenie, odwiedziłem moje miejscówki z okoniówką. Królowały w gumowym jadłospisie jaskółki. Głównie Minimaster i Maximaster Pintail. Brania konkretne, mocne, a i okonki niczego sobie... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 21 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Ostatnio sporo osób pisało w sprawie woblerów. Realizowaliśmy z Darią kilka większych zamówień. Trochę ławicy wpłynęło na naszą stronę: fishchaser.pl . Zostało jeszcze kilkanaście sztuk. Zapraszam... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Ostatnio sporo osób pisało w sprawie woblerów. Realizowaliśmy z Darią kilka większych zamówień. Trochę ławicy wpłynęło na naszą stronę: fishchaser.pl . Zostało jeszcze kilkanaście sztuk. Zapraszam... IMG_8833.JPG IMG_20200524_125353645.jpgI nie tylko bolenie ją uwielbiają , przy odrobinie zaangażowaniu w prowadzenie przynęty można piękne okonie łowić.Mam na myśli ławicę 65 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq1gym Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 I nie tylko bolenie ją uwielbiają , przy odrobinie zaangażowaniu w prowadzenie przynęty można piękne okonie łowić.Mam na myśli ławicę 65 Oj tak. Moim wersja TW bardzo się podoba. POP-em też nie pogardzą. W tym roku w sierpniu szalały za nim. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 23 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Oj tak. Moim wersja TW bardzo się podoba. POP-em też nie pogardzą. W tym roku w sierpniu szalały za nim. Ojcem Chrzestnym POPa i osobą która przymusiła mnie do zrobienia tego wabika jest właśnie Jacek @Franc Nie szło nie szło..., aż w końcu wyszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 To tylko Paweł twoja zasługa , poperów jest sporo.Ale to ty jesteś pedantem i perfekcjonistą w każdym calu , dziękujemy że go stworzyłeś .A mnie w końcu łowienie poperem sprawia 100% satysfakcję . Poproszę sztukę do zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq1gym Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Ojcem Chrzestnym POPa i osobą która przymusiła mnie do zrobienia tego wabika jest właśnie Jacek @Franc Nie szło nie szło..., aż w końcu wyszło I to dobrze Wam wyszło. Oby tak dalej.... Dzisiaj rano bezsterową ławicę szczupak polubił. Gigant, całe 25 cm po naciągnięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Fotograf ze mnie żaden , dzięki Pawłowi miło spędzony wieczór , 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi