nowwwak Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Czerwonopłetwe zawładnęły moim sercem, ale i inne gatunki łowione w ostatnim czasie na widelnice, bardzo mnie cieszą 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Mega... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Czerwonopłetwe zawładnęły moim sercem, ale i inne gatunki łowione w ostatnim czasie na widelnice, bardzo mnie cieszą Paweł , te inne gatunki to potrafią zaskoczyć .Podczas łowienia wzdręg miałem ostatnio przełów sumka i to w pełni wymiarowego , oj była jazda bez trzymanki .Bohaterem i sprawcą zamieszania była oczywiście , widelnica Twojej produkcji !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 21 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Paweł , te inne gatunki to potrafią zaskoczyć .Podczas łowienia wzdręg miałem ostatnio przełów sumka i to w pełni wymiarowego , oj była jazda bez trzymanki .Bohaterem i sprawcą zamieszania była oczywiście , widelnica Twojej produkcji !!! Tego jeszcze nie było musiał być ogień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Czerwonopłetwe zawładnęły moim sercem, ale i inne gatunki łowione w ostatnim czasie na widelnice, bardzo mnie cieszą fishchaser wzdrega-min.png fishchaser lin widelnica.jpg fishchaser wzdrega widelnica brown.jpg fishchaser lin bagry widelnica.jpg okon fishchaser widelnica.jpg wzdrega fishchaser bagry.jpg wzdregi fishchaser bagry.jpg microlarvae-widelnica-brown-and-pepper-ultralight-soft-bait-przyneta-fishchaser.jpgnaucz mnie jak takie ryby łowić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 naucz mnie jak takie ryby łowić Takie czasy, że trzeba łowić to co się ma w łowisku:) Ja widzę jakie Ty ryby łowisz i był czas, że trochę Ci Twoich oksów zazdrościłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Dziś udało się skusić dwie ładne wzdręgi na Nanomaster Pintail perłowy z czerwonym okiem. Gumkę dostałem kiedyś gratis do jednego z zamówień ???? Nie chciały jętki, nie chciały widelnicy ani Mikromastera. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 20 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Dziś udało się skusić dwie ładne wzdręgi na Nanomaster Pintail perłowy z czerwonym okiem. Gumkę dostałem kiedyś gratis do jednego z zamówień Nie chciały jętki, nie chciały widelnicy ani Mikromastera.nano pintail jest bardzo skuteczny jak się obżerają wylęgiem. Piękne rybki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 13 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 FISHCHASER SYSTEM Mamy to - pierwsze elementy, systemu przynęt opartego na twardszym "gumowym" korpusie. Wirujące ogonki dla tych, którzy sami lubią decydować o wadze, pracy lub kolorze przynęty. Mini korpusiki mają po 2cm długości. Przynęta oprócz okoni łowiła na testach szczupaczki i klenie, ale myślę że kwestią czasu są brania innych gatunków. Na tę czwilę 4 rodzaje korpusów i 4 rodzaje paletek. Z czasem dojdą inne ciekawe elementy 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 FISHCHASER SYSTEMDzięki Paweł system działa .Bardzo fajna mocna guma.Przyznam że trochę zapomniałem .Byliśmy na wodzie praktycznie od rana .Trochę klepały okonie , później plaża ... jakiś obiad w marynie i dalej.Mimo zapisów , widzimy że ryby są nie biorą .Poszły w użycie nawet wirówki i co dziesiąte przeprowadzenie coś usiadło .Grzebiąc w torbie natrafiłem na systemik od Ciebie i się zaczęło , wiem ze to brzmi jak brzmi ale chyba było potrzeba im coś innego , albo przyszła ta pora kto wie co by tam nie mówił i myślał to nałowiłem się pięknych okoni 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Pięknie Jacku, to ryby właśnie, tu czasem, z pozoru, nieistotny detal może zrobić róznicę. Cieszę sie bardzo, bo sam tez mam fajne wyniki na to "ustrojstwo", gratulacje! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 18 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 (edytowane) Czas oksów - odpaliły. Jeszcze nie na całego, ale zarówno na zbiornikach, jak i w Wiśle udało się połowić fajnych garbusków. Najlepiej sprawdzały się minimastery2 i trickmastery. Te ostatnie doczekały się kilku fajnych serii limitowanych, pasiaczkom sie podobają Edytowane 18 Września 2022 przez nowwwak 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 17 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Trickmastery zrobiły bardzo dobre wyniki na przedzimiu. Było sporo ładnych okoni, przyłowy mniejszych sandaczy, koledzy łowili pieknie klenie. Pojawiają się od czasu do czasu serie limitowanych kolorków. Jeśli się sprawdzają, trafiają w ograniczonej ilości do sprzedaży. Jest bardzo dobry odzew. Juz tylko czekam aż mi zbiorniki odmarzną 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 4 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Sporo nowych kolorków i pomysłów. Powstają seryjki limitowane. Trochę brak czasu na ryby, ale czasem gdzieś się wyskoczy... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Dojrzałem miejsce w moich pudełkach ... dużo wolnego miejsca . Paweł guma się nie zmieniła ? o twardość mi chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 8 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Dojrzałem miejsce w moich pudełkach ... dużo wolnego miejsca . Paweł guma się nie zmieniła ? o twardość mi chodzi . Cały czas ten sam materiał, ta sama miękkość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Jest opcja zrobienia koloru Junebug przy Minimasterze 3 ?Swoją drogą - zamawiałem z allegro, bezpośrednio z Twojej strony a tu proszę - nie wiedziałem, że na jerku też jesteś Super robotę robią Minimasterki PozdrawiamŁukasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 18 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Jest opcja zrobienia koloru Junebug przy Minimasterze 3 ?Swoją drogą - zamawiałem z allegro, bezpośrednio z Twojej strony a tu proszę - nie wiedziałem, że na jerku też jesteś Super robotę robią Minimasterki PozdrawiamŁukaszW tym kolorze bedzie chyba cała oferta, bo jest bardzo skuteczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Sezon UL zacząłem w tym roku już w lutym. Na początku były płocie, ale momentalnie dołączyły do nich wzdręgi. Na tę chwile jest jeszcze dużo szukania, ale wyniki sa obiecujace Najlepsze wyniki dawały ciemne widelnice, ale bywały dni ze drago wormy w kolorze bubblegum i chilli & pepper, były bezkonkurencyjne. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Dużo zdrówka , zdrówka i jeszcze raz zdrówka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Jigi na zamówienie jednego z forumowych kolegów. Na północne, dzikie ryby, imitacja Palii Arktycznej. Waga ok 5 g. Dają po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi