Skocz do zawartości

Przynęty nowwwaka

nowwwak

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Fajny latawiec, Darku :) Łowienie białorybu gumkami wciąga. W tym roku trafiłem raz na niesamowite żerowanie leszczy. po chwili pokazały sie bolki, a ja dalej jak w transie łowiłem złoto-brązowe "łopaty" - taka odskocznia

• Like 2

• 5 tygodni później...

Paweł 

Poligon okoniowy zaliczony i honor uratowany przez Twoje gumki.Już nic nie żarły i kompletnie ignorowały jakikolwiek wabik.

I tak Janek nagle 

Wujo Nowwwaki załóż .

Jasio to małe przynęty , wiosna jest najlepsza na nie .

Wujo dawaj , dawaj nie marudź

........No przecież mu nie dam bo jak zacznie łowić to będzie dopiero gadanie AAA NIE MÓWIŁEM 

i nagle okazało się że zaczęły żerować , i Jasio też połapał

post-53358-0-16561000-1542529801_thumb.jpgpost-53358-0-86324700-1542529824_thumb.jpg

Dzięki Paweł

• Like 6

Dzięki, Jacku, za relację. Nie da się ukryć, że mamy hopla na punkcie przynęt małych i bardzo małych. Pewnie wielkich gum robić nigdy nie będziemy ale na przyszły sezon kombinujemy troszkę większy jak na nas kaliber. Miałeś okazję swego szacu łowić prototypem Ławicy soft. Model jest znacznie zmieniony, ale obiecuję, że też bedzie łowił :) Finalnie mam nadzieję , że będzie w dwóch wersjach, kopytko i jaskółka. Prace w toku.

post-47423-0-38615700-1542572644_thumb.jpg

Dla miłośników UL też cos będzie. Daria narysowała fajną gumkę. Oj będzie sie działo... ;)

• Like 8

• 3 tygodnie później...

Idzie nowe...

Dużo się dzieje. Od 2019 będzie trochę zmian :) Systematyzujemy podstawową paletę kolorów przynęt gumowych. Już widać światełko w tunelu :) 

post-47423-0-25477800-1544387028_thumb.jpg

Będzie w końcu stronka ze sklepem i mam nadzieję, większa dostępnośc przynęt. Najpierw gumy, później wobki. Również oczy 3d które obiecałem wielu osobom. Jesteśmy trochę zarobieni, ale mam nadzieję, że wkrótce zobaczycie tego efekty.

post-47423-0-44755500-1544387070_thumb.jpg

Będą też nowe modele przynęt. Tak, tak do UL głównie :) ale i na pstrągi. Gumka drago worm . 3 rozmiary. 27mm dla białorybomaniaków takich jak ja, a że część seca jest w kropki to 35mm i 40 mm. Krótka zajawka...

post-47423-0-45935000-1544387084_thumb.jpg

Niebawem kolejne wieści z Pogórza Wielickiego :)

• Like 18

Niepozorne maleństwo

Ławica 50TW nasz nowy woblerek o bardzo dużym potencjale. Waży niespełna 5g przy długości 5 cm. Tegoroczne testy wypadły bardzo dobrze. Woblera pieknie zbierały klenie i bolenie uganiające się za sieczką. Wejdzie na stałe do oferty. W przyszłym roku również w wersji pstrągowej - będzie się działo :) To jest bardzo ciekawa przynęta. 

attachicon.gif IMG_6651.JPG  attachicon.gif 20180829_134516.jpg

Witam, woblery są z pianki czy żywicy?

Oczy do przynęt

Blisko, blisko, coraz bliżej. W zasadzie to prawie mamy to :) czyli coś fajnego dla luremakerów i muchokrętaczy. Wciąż na tę chwilę tylko 3 wzory, w jednej podstawowej wielkości 5mm, ale jeśli wszystko pojdzie zgodnie z planem to już z początkiem roku będą również inne rozmiary. W planie 3mm, 5mm, 7mm i 9mm Prototypy wychodzą całkiem całkiem :)

post-47423-0-87667300-1545942691_thumb.jpg  post-47423-0-87223300-1545942711_thumb.jpg  post-47423-0-70281300-1545942731_thumb.jpg

• Like 11

• 2 tygodnie później...

Jeśli ktoś w potrzebie, to w końcu są oczka 3d w czterech podstawowych wielkościach: 3mm, 5mm, 7mm i 9mm...

Parę szt do zgarnięcia na giełdzie :)  

• Like 5

W końcu...

Zdania są podzielone, ale chyba skłaniam się ku opinii, że lepiej coś zacząć nawet, gdy nie wszystko działa tak jak byśmy chcieli, niż czekać w nieskończoność na nowe doskonalsze pomysły i rozwiązania. Zaraz odsłona strony.Nie ma jeszcze wszystkich planowanych przynęt, we wszystkich oczekiwanych kolorach. Zaczynamy powoli, małą łyżeczką dokładając to tu, to tam, na miarę potrzeb i możliwości – jak mawiał klasyk. Tak, więc, Panie, Panowie… odliczamy 3, 2, 1…

https://fishchaser.pl/

Jerkbait zawsze będzie dla mnie jerkbaitem I będę się tu dzielił z wami naszymi nowymi pomysłami. Mnóstwo tu świetny ludzi I pomysłowych inspiracji!

post-47423-0-55422500-1547653804_thumb.jpg

• Like 18