Jonek22 Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Fotograf ze mnie żaden , dzięki Pawłowi miło spędzony wieczór ,Dokładnie przynęty nowaka otworzyły wodę. Wysłane z mojego CPH1893 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 30 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Super fotki. Dzieki. Niech łowią! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Dają radę znakomicie , dzięki Pawel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Bardzo fajne rybki , ten nie wierzył ze się dał ponownie oszukać [emoji846]Nie koniecznie na wszystko brały . Paweł dzięki , dla mnie przynęty ul jesteś mistrz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 15 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Krótka migawka z długiego weekendu. Minimastery2 dały radę... Najpierw 41centów porannego pasiastego głodu i furii, potem troszkę delikatniej, standardowo, ale też fajnie Do zobaczenia nad wodą! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Cześć, oczyść skrzynkę, bo nie mogę wysłać priv 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Ostatnimi czasy, królują u mnie drago maxy na zestawie c-rig. Okonie w końcu dopisały. Idzie odwilż, nie zwalniamy kroku… Do zobaczenia nad wodą! A niebawem parę nowinek… 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Dziękuję...dzis Twoje gumki zakończyły mi sezon...Jaśkiem i kilkoma okonkami Najlepszego...taaaaaakich rypuf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 31 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Dziękuję...dzis Twoje gumki zakończyły mi sezon...Jaśkiem i kilkoma okonkami Najlepszego...taaaaaakich rypuf Dzięki, wzajemnie, najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Sentkju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Póki lód nie skuł moich miejscówek udało się nawet troche połowić. Jak zwykle o tej porze roku rządził DRAGO MAX... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Micromaster 2,5cm Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 7 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Super klimaciarska fotka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Paweł , a co tam się nic nie lęgnie nowego u Ciebie ?Już są pierwsze wyloty wiosenne a tu Cisza :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Paweł , a co tam się nic nie lęgnie nowego u Ciebie ?Już są pierwsze wyloty wiosenne a tu Cisza :) Bo to cisza przed... wylotem Są cały czas testy, próby nowe przynęty kolory itd. Powoli w portfolio pojawiają się gumki w kolorze junebug. To taka nasza wariacja na temat jednego z bardziej klasycznych kolorów na basy, sprawdzona z dobrym skutkiem na naszych poligonach Będzie też już niebawem premiera TRICKMASTERA - jaskółki o długości ok 8 cm, z wormowatym ogonkiem Oj fajna to propozycja na okonie, pstrągi, a myślę, że może nawet na bolki. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Paweł, pokaż uzbrojoną gumę trickmaster. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Link do filmiku z pracą na 1g https://photos.app.goo.gl/5SfbBkcncrnE91LK8 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Jaki rozmiar?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Paweł kiedy nowości zawitają na stronie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Paweł kiedy nowości zawitają na stronie? Już są 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Paweł a czarne będą. Jeśli tak to kiedy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Paweł a czarne będą. Jeśli tak to kiedy?Może przy nastepnej odsłonie. Czemu nie, w sumie. Pstrągowo tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Ok. Trza będzie zamówić takie jakie są. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Ja już z nogi na nogę , nie mogę się doczekać TRICKMASTERA Jestem przekonany że nie tylko okonie ale i sandacze będą zainteresowane . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi