banan:) Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 czy firma wedek ,,OKUMA jest dobra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 @bananie wydaje mi się że firma OKUMA jest dobra - trzeba by się zapytać specjalistów od marketingu. Jest to z całą pewnością rozpoznawalna marka, pewnie sprzedałaby się za ładną kupę $$$ Natomiast jakie są wędki z nalepką OKUMA, bo jak rozumiem o to pytasz - trudno mi powiedzieć. W kraju chyba nie spotkałem, jeżeli dobrze kojarze natomiast to w USA można dostać morskie kije. Raczej nie wymienia się jednak tej nazwy wśród grona renomowanych światowych producentów blanków czy wędek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Witam,Szanowny uzytkowniku banan usunalem dzisiaj 3 Twoje watki poniewaz nawet ich poprawnie nie zatytulowales. Teraz to samo tytul pytanie.... Nie mozesz nadac prawidlowego Opinie uzytkownikow na temat wedzisk Okuma. Utrudniasz kolego zycie forumowiczom. Nastepne watki bede kasowal. Pozdrawiamremek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Remek, a ciebie nie obowiązują polskie znaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Remek, a ciebie nie obowiązują polskie znaki? stefan nie pyskuj... admin ma zawsze racje a gdy nie ma to i tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Remek, a ciebie nie obowiązują polskie znaki? Nokia E90 nie ma polskich znakow. Staram sie jednak byc czujnym nawet wtedy gdy jestem nieobecny. Pozdrawiamremek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 hehe ja tez czesto przez fona siedzę na forum i na rybach jednoczesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 harvi Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 ==> Remek, Hasior Podziwiam zaangazowanie, ale na rybach trzeba lowic a nie bawic sie phonem Ja najabrdzie lubie urlopy w gorach i wiekszej wodzie, telefon wylaczam i jak cos to potem mowie, ze brak zasiegu itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
banan:)
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi