Grzegora Opublikowano 30 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 Proszę o wsparcie, mianowicie wybieram się w przyszłym tygodniu na szkiery w Szwecji.Od znajomego dostałem punkty nawigacyjne miejsc które mu się sprawdziły.Próbuję je wstawić do echosondy i tutaj ma zagadkę mianowicie brakuje mi ilości cyfr do wprowadzenia. Przykładowo dostałem namiar na punkt : 56.073476 15.737310 W nawigacji mogę wpisać mniej cyfr po wpisaniu okrojonej liczby cyfr wychodzą mi w nawigacji głupoty. Prawdopodobnie w echosondzie trzeba zmienić ustawienia do wpisywania współrzędnych tylko jak to zrobić ? Po wpisaniu w google współrzędnych podanego punktu na mapie wyświetla się prawidłowo. Podpowiecie co zrobić, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ObraFM Opublikowano 30 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 https://support.garmin.com/en-US/?faq=bzoEXtzfdX0PfsX1IbQ6o8Lub przekonwertować na inny format?https://www.gpsvisualizer.com/calculators Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Grzegora
Proszę o wsparcie, mianowicie wybieram się w przyszłym tygodniu na szkiery w Szwecji.
Od znajomego dostałem punkty nawigacyjne miejsc które mu się sprawdziły.
Próbuję je wstawić do echosondy i tutaj ma zagadkę mianowicie brakuje mi ilości cyfr do wprowadzenia.
Przykładowo dostałem namiar na punkt : 56.073476 15.737310
W nawigacji mogę wpisać mniej cyfr po wpisaniu okrojonej liczby cyfr wychodzą mi w nawigacji głupoty.
Prawdopodobnie w echosondzie trzeba zmienić ustawienia do wpisywania współrzędnych tylko jak to zrobić ?
Po wpisaniu w google współrzędnych podanego punktu na mapie wyświetla się prawidłowo.
Podpowiecie co zrobić, pozdrawiam
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi