marchem2 Opublikowano 2 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Witam. Drodzy koledzy czy ktoś z Was zna, a może ma, lub miał do czynienia z tytuloeym kowrotkiem, kolega chce to sprzedać a ja nie znam tego kołowrotka. Więc może zapytam tu na forum. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr00 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Ja mam najnowszą wersję, to jest Stradic FL/Ultegra FC w innym malowaniu. Shimano reklamuje to jako młynek na labraxy i faktycznie czuć sporo mocy w nim. Praca jak to w Shimano zależy jak trafisz, mój egzemplarz jest bez zastrzeżeń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr00 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Jak możesz kupić w dobrej cenie to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchem2 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Około 500zl, to dobra cena? Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchem2 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 ALE LABRAX TO ryba morska... Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 https://www.mefistofishing.pl/shimano-exsence-bb-4000mxg-jdm-p-2160.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi