Tommek Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Cześć, nie znalazłem tematu choć jestem pewien że już ktoś o to pytał. Potrzebuję oddać dwa multiki do naprawy w obu jest ten sam problem, przycisk spustowy(chyba tak to się nazywa) nie działa jest wciśnięty i zakręcenie korbką nie sprawia że szpula się kręci i linka się zwija.Szukam kogoś sprawdzonego najlepiej z Wawy kto by mi to naprawił.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Bardzo możliwe ze tylko sprężynka wyskoczyła od spustu. Jakie to dokładnie modele Multikow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 3 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Calcutta 251 i tatula 300...niby już to było naprawiane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi