banan:) Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 jaka firma wedzisk jest najlepsza... prosze aby na moim watku nie bylo dyskusji i oczerniania... nie prosze o nic wielkiego... tylko jedna odpowiedz na temat... pozdrawiam... banan:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klon Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 jaka firma wedzisk jest najlepsza... Dla mnie ze trzy:1. Megabass2. Evergreen3. ... może ... Daiko PozdrawiamRemek Każdy kijek Magabassa to wędek najwyższa klasa.Łowić chcesz potwory z głębin? Evergreen ci to zapewni.Wzgardzisz nawet super bryką gdy możesz nabyć Daiko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Klon, A rym do megabass'a ? PozdrawiamRemek Na okazy przyszedł czas kiedy w dłoni Megabass. Wow to rozumiem !!! Dosłownie jesteś jerkbaitowym poetą PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 jaka firma wedzisk jest najlepsza... Dla mnie ze trzy:1. Megabass2. Evergreen3. ... może ... Daiko PozdrawiamRemek Lapalem ostatnio na 2 wedki Daiko i musze powiedziec ze jestem pod wrazeniem. Wlasciciel twierdzi ze uzywa ich do polowu na gumy i nie chce innych. Gdyby nie nowe wedki na Batsonie RX8+ to Daiko juz by do mnie lecialo z Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 jaka firma wedzisk jest najlepsza... Dla mnie ze trzy:1. Megabass2. Evergreen3. ... może ... Daiko PozdrawiamRemek Remek a to nie Daiko produkuje 80% japonskich blanków w tym dla megabassa i evergreena? JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Dyskusję nt. porownania konstrukcji wędek japońskich i amerykańskich przeniosłem do nowego wątku w kąciku rodbuildera - Megabass kontra reszta świata - jest chyba rozwojowa i to w kierunku nie do końca pokrywającym się z tematem tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
banan:)
jaka firma wedzisk jest najlepsza...
prosze aby na moim watku nie bylo dyskusji i oczerniania... nie prosze o nic wielkiego... tylko jedna odpowiedz na temat...pozdrawiam... banan:)
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi