krzysiek.el Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Witam, Koledzy/Koleżanki jak macie zamontowane sztyce do LIVE na boku burty w pontonie?Nie wiem jak do tego podejść.Proszę o jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateos_74 Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 miałem taki uchwyt w swoim pontonie przez 2 lata i sprawdzał się bardzo dobrze, leży i się kurzy, muszę go wystawić na sprzedaż, bo zmieniłem ponton na łódkę- uchwyt borika, ramię ram, uchwyt ram, tulejka wytoczona, ogranicznik, dwie uszczelki, rurka alu 35mm.Nie mogę znaleźć zdjęcia całego uchwytu, jutro lub pojutrze zrobię zdjęcie i wrzucę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 U mnie długie ramię ram zamocowane do wiosła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spokoj8byku Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Jak cena całego montazu przetwornika? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek.el Opublikowano 2 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2024 Jak montujecie system live na pontonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jackall Opublikowano 8 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 Dwie rurki wygięte od podłogi na zewnatrz burty z nierdzewki, połączone rurką na zewnątrez pontonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Wolf Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Dwie rurki wygięte od podłogi na zewnatrz burty z nierdzewki, połączone rurką na zewnątrez pontonu.masz jakies foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krzysiek.el
Witam,
Koledzy/Koleżanki jak macie zamontowane sztyce do LIVE na boku burty w pontonie?
Nie wiem jak do tego podejść.
Proszę o jakieś zdjęcia.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi