FidoAngel Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Szukam, jak w temacie, coś o krótkim trzonku a o dużym łuku. Pod twistery 5 - 7 cm ale łuk jak z 5/0 lub większy. Czy jest coś takiego? Czy samemu trzeba kombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Hej. Wieczorem, jak wrócę do domu wstawię zdjęcia tych które mam. Z tego co pamiętam to tak jach chcesz, krótki trzonek i szeroki łuk kolankowy. Nawet przy rozmiarze 6/0 odległość pomiędzy grotem a oczkiem jest porównywalna do mustadów 4/0. Tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Zobacz "SASAME". Szerszych kolanek raczej nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Popatrz z dragona mam takie 3/0 a szerokość jak w niektórych 5/0.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) Kupowałem na jerbait.W środku mustad 4/0. Po prawej robiony 5/0 a po lewej 6/0. Długość samego haka, szczególnie 6/0 jest widocznie większa ale odległość między grotem a oczkiem (dla mnie praktycznie tylko to się liczy) prawie taka sama. Łuk kolankowy dużo szerszy. Drut jest dość gruby (to jest minus) ale za to w testach rozgina wszystko inne co mam. Tomaszek11 Edytowane 27 Listopada 2012 przez tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Dzięki serdeczne za pomoc, jeszcze coś poszukam.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Naprawdę najszersze główki to na hakach vmc barbarian. Zobacz sobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Nie chcę najszerszych główek tylko haki, krótkie o dużym łuku kolankowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi