GRZESIEK_G Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Witam.Chciałbym sprzedać kijek Zebco Trophy Microbait 2,70mKij w bardzo dobrym stanie z oryginalnym pokrowcem,wiem tyle że to kijek legendaAle ile jest wart,dzięki z góry za odpowiedzi...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Tania ta legenda http://tackle4all.com/zebco-spinning-rods-c-65_74_83/zebco-trophy-microbite-300mt-320gr-p-5433.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK_G Opublikowano 11 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Ja mam ten delikatny bez opisu cw.Ale dzięki za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Witam.Chciałbym sprzedać kijekZebco Trophy Microbait 2,70mKij w bardzo dobrym stanie z oryginalnym pokrowcem,wiem tyle że to kijek legendaAle ile jest wart,dzięki z góry za odpowiedzi...PozdrawiamW cenie legendarnego Jaxona Grey stream! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi