longer Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 a może by tak razem kiedyś sie spotkał i wybrał? co wy na to?może macie jakies pewne miejsca i chec podzielenia sie z innymi tymi miejscami.moze to dobry pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 z tego co widze to raczej słaby pomysł <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Mało jest takich miejsc w króre można by się wybrać na bolenia większą grupą. Jedyne takie jakie znam to warszawka opaska na Wiśle w okolicach mostu siekierkowskiego alb narew w okolicach Różanu.Ale jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Sensownie połowić większą grupą to sobie można nad Odrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Cześć,Mnie też chodzi taki pomysł po głowie by zrobić jednodniowe spokanie jerkbaitowych boleniarzy nad Wisłą. Co Wy na to? pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jeżeli po 8 lipca to jestem za Może wreszcie zobacze jak się łowi z multiplikatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Pomysł dobry, tylko teraz bolki trochę siadły z braniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jak nie połowimy to trudno.Pózniej mozna walnąć jakieś ognisko,pogadać,pooglądać przynęty.Kwestia tylko miejsca nad Wislą, ktore pomieści kilku-kilkunastu oszołomów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Pomysł dobry, tylko teraz bolki trochę siadły z braniami. E ... tam siadły To miała by być okazja do integracji, poznania się i ... może wydłubania jakiegoś bolaska z wody. Przy okazji odebrałbym od Ciebie Janku płytkę DVD PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ja jestem za spotkaniem jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Pytanie gdzie? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Pomysł dobry, tylko teraz bolki trochę siadły z braniami. E ... tam siadły To miała by być okazja do integracji, poznania się i ... może wydłubania jakiegoś bolaska z wody. Przy okazji odebrałbym od Ciebie Janku płytkę DVD PozdrawiamRemek Jaką płytkę? Chodzi Ci o zdjęcia z Lofotów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Gdzie i kiedy,może koniec czerwca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 To miała by być okazja do integracji, poznania się i ... Taki cel mi się podoba. Chetnie się - o ile czas i partia pozwoli - przyłączę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Najpierw ustalmy miejsce. Później ustalimy datę. Preferuję soboty od rana do wieczora W środku dnia ognisko na wyspie - rognis przewiózłby nas na wyspę PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Potrzeba odcinka ,gdzie będzie kilka głowek,może jakaś opaska ,ogólnie ureglowanego.Ze słyszenia to moze jakieś Grochale,Wyszogród tamte strony? Kto tam łowi i zna teren? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Grochale znam, ale tam jest za duza odległość miedzy główkami i na ogół siedzą gruntowcy :/ Ja tam zawsze łowie z łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 A może w górę Wisły, np.okolice Góry Kalwarii, jest tam kilka główek, są jakieś przelewy, albo okolice Otwocka. Jest tam ciekawa długa burta, bliżej Siekierek są jakieś główki, choć o tej porze roku w weekend bym na nie raczej nie liczył. Bardziej bym się skupił na miejscach gdzie są przelewy, rafy i miejsca brzegowe jak opaski i burty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Czyli odpada:(Nie ma nic gorszego niz przedzieranie sie miedzy gruntowkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 W tym kierunku już prędzej. Dawno tam nie łowiłem, ale kiedyś można było trafić całkiem ładne sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Grochale znam, ale tam jest za duza odległość miedzy główkami i na ogół siedzą gruntowcy :/ Ja tam zawsze łowie z łodzi. Taka jest specyfika Wisły, dobrych miejsc nie ma za wiele, są często zajęte i w dodatku w sporej odległości od siebie. Pozostaje przemieszczanie się łodziami lub samochodem od miejsca do miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Narew w Okuninie powinna pomieścić kilku boleniarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Górna Wisla jest mi obca ,ale jako ze mialem sie tak czy inaczej wybrac tam w wakacje to chetnie pojade tam przy okazji tego małego zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Grochale znam, ale tam jest za duza odległość miedzy główkami i na ogół siedzą gruntowcy :/ Ja tam zawsze łowie z łodzi. Taka jest specyfika Wisły, dobrych miejsc nie ma za wiele, są często zajęte i w dodatku w sporej odległości od siebie. Pozostaje przemieszczanie się łodziami lub samochodem od miejsca do miejsca. W przypadku wyboru odcinka poniżej ujścia Narwi mógłbym i ja przyłączyc się z ewentualnym transportem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 No to? Padły na razie dwie konkretne lokalizacje: w górę Wisły (te tereny znam) i okolice Narwi lub ujścia Narwi (tych nie znam ale chętnie poznam). Miejscówka powinna umożliwiać integrację, a pobocznym celem jest zaszywanie się w 4m pokrzywach z zakrwawionymi oczami w pościgu za boleniem Tak więc ...? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi