jajakub Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Wstępnie jeden człek z Lublina A dokładnie to jak będzie zaklepany termin na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ok. W takim razie opracuję szczegóły i napiszę w tym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Proszę dodać klona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Myślałem że bardziej będzie grana Wisła, ale co tam, nie będę marudził i tak wiem z doświadczenia że na takich imprezach za dużo się nie łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Wujku drogi, nie marudz tylko zapraszaj na drugie spotkanie, wiślane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Wujku drogi, nie marudz tylko zapraszaj na drugie spotkanie, wiślane Widzę że się rozpędziłeś . Na razie niech uda się z tym Bugiem, a potem zobaczymy....Królowa i tak jest the best. W przyszłym tyg jak pogoda pozwoli płynę na tydzień Wisłą do Płocka. Rejs będzie trwał tydzień i mam zamiar troche poznać Wisły i jak czas pozwoli połowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Szoda, jak wiadomo nie wszystkim sie dopasuje Raczej odpadam w tym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Też jestem nad Bugiem. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 a ja jeszcze nie wiem jak to będzie choć chętnie bym się spotkał bośmy się dawnom nie widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ja też się piszę, na razie termin wygląda dobrze A mi raczej nie.... Szkoda A co jest nie tak? Może da się coś jeszcze wykombinować? R. Termin... Walizki na fiordy pakował będę... Gdyby to była Wisła w okolicach lub ponizej Wawy, to pewnie problemu z dotarciem na choć kilka godzin nie byłoby. Ale Bug to już kawałek drogi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Też jestem chętny:)Proszę mnie wciągnąc na liste:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Porter to weż się w garść i przyjeżdzaj bo się opuszczasz. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Lista chętnych: - SzymusS- ginel- Singor_ths- Maciejowaty- Włóczykij- rognis_oko- explorator73- Tommek- phalacrocorax- TomCast- wujek- MGOR- remek- Friko- Wizard- Jajakub- Klon- Gromit- Xavi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ja jestem również zaTermin, póki co, idealnie pasuje PS - ja + 1 os. (wezmę na rybki swoją żonę - powoli zaraża się wędkarstwem, co oznacza częstsze wyprawy na ryby i nie marudzenie przy kolejnych zakupach przynęt/sprzętu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 SzymusS ale to tez oznacza znanie sie na cenach oraz pelną weryfikacje nowego sprzetu w domu... ni ebedzie juz tak prosto zbyc malzowinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Dobrze kombinuje.Moja matka przez 30lat małzeństwa kleła ojca za częste wyjazdy.Na starość się przekonała i teraz mamy z ojcem full wypas.Nie dość że sama nas ciągnie nad wodę to jeszcze zawsze zabiera koszyk z piciem i jedzonkiem.Najleprze jaja to są tylko wtedy jak ojcu dołoży i złapie więcej ryb (co na szczęście często się nie zdaża) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam Chętnie wybrałbym się z wami, boleń to ryba która raczej bywa na mojej wędce przyłowem podczas wiślanych połowów. z wielką chęcią podpatrzę co nieco jest tylko jeden problem, nie jestem mobilny, więc jeśli ktoś przygarnie mnie do auta będę wdzięczny. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 W takim razie: mam furę i w razie czego mógłbym zabrać ze sobą dwóch człowieków (z wawy) @Kuba* - jeśli jesteś zainteresowany - oferta nadal aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 I ja jestem chętny. I mam 3 miejsca w aucie. Jadę z warszawskiej Białołęki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 no to bedzie ekipa hie hie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 rybki tez dopisza mam nosa zobaczycie hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 a to dla przypomnienia, Bug zaszły rok też imprezka Jerkbait http://jerkbait.pl/?p=98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam @SzymusS jeśli nadal aktualne to się zgłaszam PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam @SzymusS jeśli nadal aktualne to się zgłaszam PozdrawiamKuba Kuba,dokonamy lekkiej zmiany Twojego nick'a bo niestety mylisz się z naszym odwiecznym Kubą. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam,a czy trzeba wnosic jakieś dodaatkowe opłaty za wędkowanie?czy składka warszawska w zupełności wystarczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi