Skocz do zawartości

Wspólna Wyprawa na Bolka

longer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Co tu dużo pisać, fajnie było i już. Towarzystwo super, pogoda dopisała, kiełbaska z ogniska pyszna. A ryby? One nie były najważniejsze. Choć z drugiej strony aż sie wierzyć nie chciało że w takich miejscach i przy takiej pogodzie nie miały ochoty czegoś przekąsić. Pewnie miały zaplanowany w tym czasie urlop i gdzieś wyjechały :D

Maciek również dzięki za towarzystwo, było super :D

A ja najmocniej przepraszam kolegów, że mimo zapowiedzi, nie przybyłem z żoną :(

W czwartek wieczorem byłem nad Wisłą i trochę deszcz mnie zmoczył. Wczoraj wieczorem dostałem stanu podgorączkowego i liczyłem na to, że dzisiaj rano będzie OK (dlatego nie dawałem odpowiedzi).

Niestety dzisiaj rano okazało się, że mój stan skutecznie nie zdyskwalifikował z wyjazdu :(

Jeszcze raz przepraszam, ale mam nadzieję, że przy okazji najbliższego kolejnego zlotu uda się mi Was w końcu poznać w realu :D

SzymusS, nie ma sprawy. Wiadomo przecież, że co siła wyższa, to wyższa. Zapraszamy następnym razem będzie nam bardzo miło.

Pozdrawiam

Remek

SzymusS, nie ma sprawy. Wiadomo przecież, że co siła wyższa, to wyższa. Zapraszamy następnym razem będzie nam bardzo miło.

Pozdrawiam

Remek

A najbardziej zależy mi właśnie na spotkaniu z Tobą - a dokładniej z Twoim sprzętem i radami

Zbieram się do zakupu nowego zestawu castingowego, wstępnie od 5 gram, i zależałoby mi na możliwości potrzymania przykładowego multika/kijka w ręku i sprawdzeniu który najlepiej mi leży.

W takim wypadku ścignę Cię przy najbliższej okazji :D

Pozdr.

Fajnie mieliście, jedno zdjęcie a tyle przekazuje :D

Co do ryby to wam nie dopisała, ja w tym czasie też miałem okazję, całkiem przypadkowo być nad Bugiem lecz w innym miejscu. Tam troszkę bolki mąciły wodę ale mi nie chciały brać - nie licząc jednego brania na starorzeczu.

Witam

No i aż głupio, bo już wszyscy podziękowali za zlocik, oprócz mnie

Więc chciałem podziękować i życzyć Wam i Sobie następnych tego typu spotkań, no a dodatkowo z rybami...

Friko - to prawda, chłopak trochę ogarnia temat rodbuildingu

Rognis - miło było w końcu Ciebie poznać

Złowiliście coś dzisiaj tj. Niedziela ?

Fajna atmosferka, wymiana zdań, opowieści o niewyciągniętych ponad metrówkach o to chyba chodziło

Jednym słowem - towarzystwo do wspólnych wypraw.

Do zobaczenia w takim razie

Cześć,

podziękowania należą się przede wszystkim LONGEROWI,wpadł na stronę z jednym postem i zrobił tyle dobrego :D.Wielkie dzięki za wspaniałe towarzystwo i super atmosferę (nie mylić z pogodową).Trzeba częściej organizować takie wypady(może bez Remka ,bo psuje średnią).Miło było Was poznać :D.

Pozdrawiam Gromit :D

Ja również chciałem podziękować Wszystkim za możliwość spotkania. Wrażeń było tak wiele że jeszcze trudno to pozbierać w głowie. Dla mnie to spotkanie było pod wieloma względami bardzo odkrywcze: było to odkrycie ciekawych ludzi, było to odkrycie naprawdę długiego kija castingowego, było to odkrycie rewelacyjnie łownych woblerów @Sławka - myślę że jeszcze przez długi czas będę miał o czym myśleć.

Aż chciałoby się żeby takie spotkanie mogło być co tydzień :D

Pozdarwiam

No to ja również podziękuję :mellow:

Dla mnie takie spotkania mają duży walor podtrzymujący na duchu, ze tak powiem. Po kilkunastu wyjściach nad Wisłę bez bolenia, mam ochotę na kolejne wypady. W sobotę tylu znakomitych wędkarzy było bez ryby, a przecież regularnie łowicie. Grut to nie tracić wiary! :D

ps. Tomku wkleisz fotkę? Wiadomo którą. Dzięki. :mellow:

pss. Remku, na co złowiłeś bolka w sobotę, jeśli to nie tajemnica.