phalacrocorax Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Hej,Fajnie było Was poznać. Było świetnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Co tu dużo pisać, fajnie było i już. Towarzystwo super, pogoda dopisała, kiełbaska z ogniska pyszna. A ryby? One nie były najważniejsze. Choć z drugiej strony aż sie wierzyć nie chciało że w takich miejscach i przy takiej pogodzie nie miały ochoty czegoś przekąsić. Pewnie miały zaplanowany w tym czasie urlop i gdzieś wyjechały Maciek również dzięki za towarzystwo, było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Jedno zdjęcie wart 1000 słów. Dzięki za super spotkanie. Miło było poznać tyle osób i wspólnie połowić. Do zobaczenia! Myślę, bowiem, że już niedługo spotkamy się ponownie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 A ja najmocniej przepraszam kolegów, że mimo zapowiedzi, nie przybyłem z żoną W czwartek wieczorem byłem nad Wisłą i trochę deszcz mnie zmoczył. Wczoraj wieczorem dostałem stanu podgorączkowego i liczyłem na to, że dzisiaj rano będzie OK (dlatego nie dawałem odpowiedzi).Niestety dzisiaj rano okazało się, że mój stan skutecznie nie zdyskwalifikował z wyjazdu Jeszcze raz przepraszam, ale mam nadzieję, że przy okazji najbliższego kolejnego zlotu uda się mi Was w końcu poznać w realu SzymusS, nie ma sprawy. Wiadomo przecież, że co siła wyższa, to wyższa. Zapraszamy następnym razem będzie nam bardzo miło. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 SzymusS, nie ma sprawy. Wiadomo przecież, że co siła wyższa, to wyższa. Zapraszamy następnym razem będzie nam bardzo miło. PozdrawiamRemek A najbardziej zależy mi właśnie na spotkaniu z Tobą - a dokładniej z Twoim sprzętem i radami Zbieram się do zakupu nowego zestawu castingowego, wstępnie od 5 gram, i zależałoby mi na możliwości potrzymania przykładowego multika/kijka w ręku i sprawdzeniu który najlepiej mi leży. W takim wypadku ścignę Cię przy najbliższej okazji Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Warte więcej niż 1000 slów to zdjęcie a ile warte spotkanie,moim zaniem bezcenne.Fajnie ze wam się ono udalo i ze będą następne. Czekam na jakąś relacyjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam,dzięki wielkie za spotkanie,miło było Was poznać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisni@ Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam Spotkanie było świetne i już czekam na następne . Nie zapomniana atmosfera i możliwość poznania tylu wspaniałych ludzi. dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Cześć żeby się nie rozpisywać,powiem krótko: BYŁO GIT Do zobaczeniaSeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Fajnie mieliście, jedno zdjęcie a tyle przekazuje Co do ryby to wam nie dopisała, ja w tym czasie też miałem okazję, całkiem przypadkowo być nad Bugiem lecz w innym miejscu. Tam troszkę bolki mąciły wodę ale mi nie chciały brać - nie licząc jednego brania na starorzeczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Czesc, Ja tez dziekuje za mile spotkanie. Super bylo wreszcie poznac Was na zywo. Zaluje ze musialem szybko uciekac. Pozdrowienia juz z Ladku. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJack Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam No i aż głupio, bo już wszyscy podziękowali za zlocik, oprócz mnie Więc chciałem podziękować i życzyć Wam i Sobie następnych tego typu spotkań, no a dodatkowo z rybami... Friko - to prawda, chłopak trochę ogarnia temat rodbuildinguRognis - miło było w końcu Ciebie poznać Złowiliście coś dzisiaj tj. Niedziela ? Fajna atmosferka, wymiana zdań, opowieści o niewyciągniętych ponad metrówkach o to chyba chodziło Jednym słowem - towarzystwo do wspólnych wypraw.Do zobaczenia w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Jeszcze ja nie podziękowałem a jest za co...Spotkać się w jednym miejscu z tyloma osobami ze zdrowym podejściem do tematu... Bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Cześć,podziękowania należą się przede wszystkim LONGEROWI,wpadł na stronę z jednym postem i zrobił tyle dobrego .Wielkie dzięki za wspaniałe towarzystwo i super atmosferę (nie mylić z pogodową).Trzeba częściej organizować takie wypady(może bez Remka ,bo psuje średnią).Miło było Was poznać . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 (może bez Remka ,bo psuje średnią). Obiecuję poprawę Z drugiej strony odezwał się ten co zawsze największe łowi pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Cześć Remas,łowię ale nie na zlotach,na zlotach jestem towarzyski . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Oj tam. Remek tak się starał zrobić dobre zdjęcia, że się zapomniał . Na pewno w przyszłości będzie idealnie towarzyski - wybaczcie mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJack Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Remek a właściwie to będzie jakaś relacja na stronie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Remek a właściwie to będzie jakaś relacja na stronie ? W tym tygodniu mam do napisania art do WŚ a rognis do WW ale mimo wszystko spróbujemy opublikować w czwartek na stronie relację - bardzo nam na tym zależy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Ja również chciałem podziękować Wszystkim za możliwość spotkania. Wrażeń było tak wiele że jeszcze trudno to pozbierać w głowie. Dla mnie to spotkanie było pod wieloma względami bardzo odkrywcze: było to odkrycie ciekawych ludzi, było to odkrycie naprawdę długiego kija castingowego, było to odkrycie rewelacyjnie łownych woblerów @Sławka - myślę że jeszcze przez długi czas będę miał o czym myśleć. Aż chciałoby się żeby takie spotkanie mogło być co tydzień Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Było fantastycznie. Dziękuję i już czekam na kolejny zlot:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 No to ja również podziękuję Dla mnie takie spotkania mają duży walor podtrzymujący na duchu, ze tak powiem. Po kilkunastu wyjściach nad Wisłę bez bolenia, mam ochotę na kolejne wypady. W sobotę tylu znakomitych wędkarzy było bez ryby, a przecież regularnie łowicie. Grut to nie tracić wiary! ps. Tomku wkleisz fotkę? Wiadomo którą. Dzięki. pss. Remku, na co złowiłeś bolka w sobotę, jeśli to nie tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 pss. Remku, na co złowiłeś bolka w sobotę, jeśli to nie tajemnica. Wobler Wujka. Drugi, którego już holowałem też był na ten wobler. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 siemka!było super!dzieny chłopaki i nie tylko... W niedziele w ciągu dnia ogólnie opalanie nad bugiem ale pod wieczór sie działo...szczegóły pewnie zapoda mój brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Dzięki za wspólny zlocik, miło było Was wszystkich zobaczyć nad rzeką. Oby częściej takie spotkania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi