Skocz do zawartości

Wspólna Wyprawa na Bolka

longer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Cześć.

Bardzo dziękuję za miłe słowa i cieszę się, że podobało się wam. :D

Super, że przyjechaliście na zlot w tak licznej grupie.

Miło było poznać nowe osoby i kolejny raz spotkać się ze wszystkimi pozostałymi.

Ogólnie było świetnie i wesoło. Rozmowy nad rzeką i przy ognisku pozostaną na długo w pamięci.

Jak było widać, kobiety także potrafią dobrze się bawić na tego typu zlotach wędkarskich. Monini, dzięki że byłaś :D

Mam nadzieję, że nie zamęczyłem rozmowami kolegów, którzy spacerowali ze mną nad rzeką. :D

Wyniki wędkarskie były mizerne, ale trafiliśmy na dość gwałtowny przybór i troszkę dziwną pogodę. Następnym razem będzie lepiej. :D

W piątek odbyłem wraz z Gromitem, Mateo i Xavim, mały rekonesans, aby troszkę sprawdzić łowisko zaraz przed waszym przyjazdem. Wieczorem ryby troszkę pochodziły, czego wynikiem było kilka brań i złowiona przeze mnie jedna rapa.

Niestety w sobotni wieczór, ryby zupełnie nie żerowały i widać było spławy tylko pojedyńczych i małych ryb.

W niedzielę od rana była pogoda plażowa i zamiast łowić leżeliśmy do góry brzuchem nad brzegiem rzeki.

Wieczorem postanowiliśmy znowu połowić. Dobrze, że zostaliśmy bo ryby zaczęły pięknie żerować. Udało nam się przechytrzyć kilka boleni i sandaczy. :D

Bolo z piątkowego rekonesansu.

post-12-1348913523,8294_thumb.jpg

post-12-1348913523,9363_thumb.jpg

Jedno zdjęcie wart 1000 słów. Dzięki za super spotkanie. Miło było poznać tyle osób i wspólnie połowić. Do zobaczenia! Myślę, bowiem, że już niedługo spotkamy się ponownie.

Pozdrawiam

Remek

Te zdjecie mowi za siebie :D

Wow ilu maniaków fishingu w jednym miejscu i to nad woda :mellow:

Najważniejsza jest atmosfera B) , potem ryby :D

Bardzo mnie ciągną takie grupowe wędkowanie, może za kilka lat pojawie sie zwami na takim zlociku :mellow:

Gratuluje Zlociku :D

Aaaaaaa!!! Czekam na relacje :mellow:

Pozdrawiam

Slider

W piątek połowili.....w niedziele też <_<,no i gdzie tu gościnność gospodarzy? :mellow:.Troche żałowałem,że nie zostałem do niedzieli ale kontuzja nadgarstka oraz kontyzja duszY po piątkowej imprezce skutecznie mnie zdyskwalifikowały :(Choć kto wie jakby się to potoczyło gdyby kolega nie wylał na wycieraczkę swojego auta pewnego tajemniczego płynu :lol:

Ps.Następnym razem obiecuje poprawętoważyską :unsure: :mellow:

Pozdr.Seba

Panowie,jak Bolki miały brać gdy prawie wszyscy (Remek się wyłamał) łowili na blachy wachadłowe takiej wielkości jak na zbiorowym zdjęciu trzyma kolega po prawej stronie Sebka :mellow: (wachadełko trzyma w lewej ręce).A tak poważnie to kogo szczupak całuje w głowę na w/w fotce? :D.

Pozdrawiam Gromit :D