Skocz do zawartości

Wspólna Wyprawa na Bolka

longer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Witam,

Bardzo fajny pomysł, małe głosowanie i termin...?

byłbym za ujściem Narwi, a jaki termin? 30 czerwca na przykład?

rozumiem, ze wyjazd z noclegiem gdzies dalej (w górę Wisły) nie wchodzi w grę?

Cześć,

Ja 30 nie mogę bo będę w Jastrzębiej Górze. Tydzień później też. Mi pasuje 14-15.07. Co Wy na to?

Pozdrawiam

Remek

warciak tak sie sklada ze odrzańscy boleniarze - szczegolnie Ci castingowi wlansie są w trakcie ustalania szczegółów spotkania nad odra. Termin jeszcze w trakcie obrobki... miejsce - okolice Górzycy. PRzewidywany czas trwania weekend... :mellow: wiecej szczegolow np u mnie :mellow:

Oczywiście jestem za :mellow:

Termin w połowie lipca mi pasuje.

Co prawda nie będzie to najlepszy okres na bolka, ale czemu nie. Trudniej będzie z wyborem miejsca dla tak wielu osób.

Na Wiśle będzie ciężko.

Może Bug? Znam kilka odcinków, które są bardzo urozmaicone i znajdzie się miejsce dla wszystkich :D

Może urządzimy takie małe warsztaty boleniowe przy okazji?

Co wy na to?

ja zaproponowałbym Wisełkę pow.Gocławia na wysokości Wysokiego napięcia po praskiej stronie widziałem tam ostatnio sporo spławów bolkowych.

Mi środek Warszawy nie odpowiada. Nie chcę łowić w takich warunkach. Wolę coś nowego i z dala od deptaków.

Bug? Czemu nie. Tylko pamiętajmy, że miejscówka powinna być dostępna dla każdego. Tzn. nie powinniśmy na nią jechać dłużej niż 1h z centrum bo później więcej spędzimy na pokonywaniu tej odległości niż na łowieniu i wymianie doświadczeń.

Pozdrawiam

Remek

Słuchajcie w takim razie podsumowanie.

Organizujemy spotkanie towarzyskie pt. w poszukiwaniu bolenia. Termin to 14.07.2007. Miejscówka to Bug. Czas od świtu do nocy (dokładnie określimy jak rognis poda dalsze dane). Rognis - prośba o dokładne określenie jaki to odcinek i gdzie się spotykamy. Lista chętnych będzie tworzona na bieżąco. Proponuję od razu grupować się w jakieś zorganizowane jednostki celem ograniczenia kosztów transportu. W czasie naszego spotkania organizujemy wspólne ognisko nad rzeką połączone z smażeniem kiełbaski nad ogniskiem.

Dalsze propozycje mile widziane.

Pozdrawiam

Remek