MGOR Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam, Bardzo fajny pomysł, małe głosowanie i termin...? byłbym za ujściem Narwi, a jaki termin? 30 czerwca na przykład? rozumiem, ze wyjazd z noclegiem gdzies dalej (w górę Wisły) nie wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam, Bardzo fajny pomysł, małe głosowanie i termin...? byłbym za ujściem Narwi, a jaki termin? 30 czerwca na przykład? rozumiem, ze wyjazd z noclegiem gdzies dalej (w górę Wisły) nie wchodzi w grę? Cześć,Ja 30 nie mogę bo będę w Jastrzębiej Górze. Tydzień później też. Mi pasuje 14-15.07. Co Wy na to? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Mi połowa lipca również bardziej odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 a już pocichu myślałem coś może na odrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 warciak tak sie sklada ze odrzańscy boleniarze - szczegolnie Ci castingowi wlansie są w trakcie ustalania szczegółów spotkania nad odra. Termin jeszcze w trakcie obrobki... miejsce - okolice Górzycy. PRzewidywany czas trwania weekend... wiecej szczegolow np u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Polowa lipca ok, ja tez sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jeżeli to będzie 14-15 to pewnie też się pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam,mi też pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 No to ustalamy wspólne spotkanie jerkbaitowych miłośników bolenia na dzień 14.07.2007. Godzinę jeszcze ustalimy. Teraz prośba o dyskusje na temat miejscówki. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 I mnie termin odpowiada. Jak nic się nie wydarzy to się widzimy w połowie lipca.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ja jestem również zaTermin, póki co, idealnie pasuje PS - coś tu widzę, że nad wodą może być gęsto od wędek jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Oczywiście jestem za Termin w połowie lipca mi pasuje.Co prawda nie będzie to najlepszy okres na bolka, ale czemu nie. Trudniej będzie z wyborem miejsca dla tak wielu osób.Na Wiśle będzie ciężko.Może Bug? Znam kilka odcinków, które są bardzo urozmaicone i znajdzie się miejsce dla wszystkich Może urządzimy takie małe warsztaty boleniowe przy okazji?Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ja zaproponowałbym Wisełkę pow.Gocławia na wysokości Wysokiego napięcia po praskiej stronie widziałem tam ostatnio sporo spławów bolkowych.Szczerze mówiąc to trochę z przekory chciałbym się dowiedzieć jak koledzy poradziliby sobie na mojej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Połowa lipca i mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ja zaproponowałbym Wisełkę pow.Gocławia na wysokości Wysokiego napięcia po praskiej stronie widziałem tam ostatnio sporo spławów bolkowych. Mi środek Warszawy nie odpowiada. Nie chcę łowić w takich warunkach. Wolę coś nowego i z dala od deptaków. Bug? Czemu nie. Tylko pamiętajmy, że miejscówka powinna być dostępna dla każdego. Tzn. nie powinniśmy na nią jechać dłużej niż 1h z centrum bo później więcej spędzimy na pokonywaniu tej odległości niż na łowieniu i wymianie doświadczeń. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jeżeli będzie to 14 lipiec to mogę nawet nad Dunajec jechać A poważniej to pomysł Rognisa bardzo mi się podoba bo wstyd się przyznać ale jeszcze nigdy nie łowiłem w Bugu ...ciężko oderwać się od Wisły i Narwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Oczywiscie drugi kalkoszczak tez sie pisze. Porter wisła na tym odcinku jest zawalona w wakacje plażowiczami. Uważam, że to nie jest dobry pomysł. Bug tak tak tak. Dużo miejsca no i zdala od Warszawskich klimatów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jezeli to bedzie 14 lipca to ja wypadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Słuchajcie w takim razie podsumowanie. Organizujemy spotkanie towarzyskie pt. w poszukiwaniu bolenia. Termin to 14.07.2007. Miejscówka to Bug. Czas od świtu do nocy (dokładnie określimy jak rognis poda dalsze dane). Rognis - prośba o dokładne określenie jaki to odcinek i gdzie się spotykamy. Lista chętnych będzie tworzona na bieżąco. Proponuję od razu grupować się w jakieś zorganizowane jednostki celem ograniczenia kosztów transportu. W czasie naszego spotkania organizujemy wspólne ognisko nad rzeką połączone z smażeniem kiełbaski nad ogniskiem.Dalsze propozycje mile widziane. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 W takim razie: mam furę i w razie czego mógłbym zabrać ze sobą dwóch człowieków (z wawy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ze zgłoszeń wyłapałem następujące osoby:- SzymusS- ginel- Singor_ths- Maciejowaty- Włóczykij- rognis_oko- explorator73- Tommek- phalacrocorax- TomCast- wujek- MGOR- remek Prośba o dokonywanie zgłoszeń. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ja też się piszę, na razie termin wygląda dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ja też się piszę, na razie termin wygląda dobrze A mi raczej nie.... Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ja też się piszę, na razie termin wygląda dobrze A mi raczej nie.... Szkoda A co jest nie tak? Może da się coś jeszcze wykombinować? R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jedzie ktos ze swietokrzyskiego i da rade sie z nim zabrac ??Prosze o odp na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi