Singor_ths Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Miejscowa ludność bedzie w szoku!!! heheheh tyle ludu nad wodą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Miejscowa ludność bedzie w szoku!!! heheheh tyle ludu nad wodą . Ognisko bedzie musialo byc odpowiednio duze a tak powaznie to byc moze czesciej powinnismy organizowac takie wspolne wyprawy nad wode - Wisla, Narew tylko czekaja. Pozdrawiamremek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Miejscowa ludność bedzie w szoku!!! heheheh tyle ludu nad wodą . Ognisko bedzie musialo byc odpowiednio duze a tak powaznie to byc moze czesciej powinnismy organizowac takie wspolne wyprawy nad wode - Wisla, Narew tylko czekaja. Pozdrawiamremek Dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 obadałem strawę z terminami i chętnie spotkam sie na rapowaniu wpadne z kumplem tak więc -2szthasior + Wiśni@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisni@ Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 obadałem strawę z terminami i chętnie spotkam sie na rapowaniu wpadne z kumplem tak więc -2szthasior + Wiśni@To ja tylko na potwierdzenie słów hasiora mówie że będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Lista chętnych: - SzymusS + żona - ginel- Singor_ths- Maciejowaty- Włóczykij- rognis_oko- explorator73- Tommek- phalacrocorax- TomCast- wujek- MGOR- remek- Friko- Wizard- Jajakub- Klon- Gromit- Xavi- Kuba*- Korsarz- andrew- Bujo + 1- Jozek- Hasior- Wisnia@ Ładnie, ładnie się zapowiada.Tylko nie zadepczcie mi miejscówek na Bugu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 @Rognis oko Fajną miałeś miejscówkę nad Bugiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Bug jest dłuuugi, zawsze można połazic ciut dalej. Jest super okazja poznać tylu Jerkbaitowców naraz. Ciesze się okrutnie:) Ponawiam moją propozycję dla niezmotopryzowanych i jadących samotnie. Mam miejsca 3 w aucie i chętnie zabiorę chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Więc ja się chętnie załapie na jedno z tych miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 I gitarunia. Zostały jeszcze 2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 tak informacyjnie:u mnie również jeszcze 1 miejsce aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Tylko nie zadepczcie mi miejscówek na Bugu Miejscówek to pewnie nie poznasz po przejściu tylu osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Jak się tyle osób w ubraniach paramilitarnych w jednym miejscu pojawi to się jednostki nadwiślańskie mogą ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Następny zlocik proponuję na świnkę . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Korszrzu szanowny wykupic bym chciał u Ciebie bilet na wycieczke nad Bug. Mam przeogromnie połowe lipca w pracy zawalone. <_< Jesli nie wsiade to zwracam za paliwo ! trzeba poruszyc ziemie i niebo by w tak zacnym gronie sie pojawić. Prosze o wpisanie do listy naj spiningistów !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Oki Marcelinho. Już jest nas 3. Niezły łańcuszek zrobimy wzdłuż brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 29 osob to chyba bedzie najwieksza impreza jerkbait'a PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ja też jestem chętny, ale na sto procent odpowiedzi udzielę w późniejszym terminie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Cześć Sławku,fajnie by było gdybyś mógł przyjechać .Szuwarku,czy mam brać drabinę?Świnka z warzywami w kociołku miała by być oczywiście. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Cześć Sławku,fajnie by było gdybyś mógł przyjechać .Szuwarku,czy mam brać drabinę?Świnka z warzywami w kociołku miała by być oczywiście. Pozdrawiam Gromit Czesc,Drugie zdanie rognisa w naszej rozmowie telefonicznej brzmialo mniej wiecej tak Bug nie jest gleboki ale jest kilka dolkow ... Wiec bedziemy musieli na Ciebie uwazac ... Bez komentarza. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Także bym chętnie przyjechał Ale z lubuskiego chyba nikt nie jedzie z którym mógłbym się zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Remek, to ja na wszelki wypadek wezmę jeszcze skalpel...jakby Ci sie zachciało dotykać jakieś niebezpieczne przedmioty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Także bym chętnie przyjechał Ale z lubuskiego chyba nikt nie jedzie z którym mógłbym się zabrać Daniel,W pociag np. TLK (tanie linie kolejowe) to 27pln (jak kupisz 2 tyg. Przed). Nocleg w W-wie w schronisku 40pln no i musisz sie z kims od rana umowic na podwiezienie na miejsce. Widzialem, ze wolne miejsca sa. Xavi - wez, wez ... Nigdy nic nie wiadomo PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Czesc,Drugie zdanie rognisa w naszej rozmowie telefonicznej brzmialo mniej wiecej tak Bug nie jest gleboki ale jest kilka dolkow ... Wiec bedziemy musieli na Ciebie uwazac ... Bez komentarza. PozdrawiamRemek buahhahahahahahhahaha oj bedzie się działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Mateo,Ja biore nad Bug muche ... A wiesz co sie dzieje jak biore muchowke do reki PozdrawiamRemek P.s. Casting tez biore. Bede zatem typowym przykladem wislanego boleniarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi