Skocz do zawartości

Wspólna Wyprawa na Bolka

longer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

btw - ja nad Bug wezmę kijek pod bolenie oraz najprawdopodobniej nowy zestaw castingowy

Jakby rapkom nie smakowały moje przynęty to może chociaż zaczerpnę w praktyce, od osób doświadczonych, parę lekcji w świeżej dla mnie dziedzinie - rzucie z multikiem :D

PS - a może na jesieni byśmy zorganizowali podobne spotkanie tylko że na szczupłego (multik, jerki itd.) :unsure:

@Remek,

Fajnie będzie zobaczyć chociaż zestaw muchowy nastawiony na bolenia :D

Niegdy nie widziałem ,żeby ktoś łowił na casting lub muchę ,więc chce choć zerknąć czym to się je B)

Jak to mawia moj kolega - casting? Nic prostszego ... Rzucasz, otwierasz butelke zywca i czekasz na branie. :D

Pozdrawiam

Remek

Lista chętnych:

- SzymusS + żona

- ginel

- Singor_ths

- Maciejowaty

- Włóczykij

- rognis_oko

- explorator73

- Tommek

- phalacrocorax

- TomCast

- wujek

- MGOR

- remek

- Friko

- Wizard

- Jajakub

- Klon

- Gromit

- Xavi

- Kuba*

- Korsarz

- andrew

- Bujo + 1

- Jozek

- Hasior

- Wisnia@

- Marcelinho

- Sławek

A Ja mam pytanie do kolegów z Wawy.

Jadę od strony Lublina i jak rozumiem mam się kierować w Warszawie na Białystok/Ostrów Mazowiecki.

Ile czasu (średnio)zajmuje przejechanie od Wawy do miejsca docelowego, bo zupełnie nie znam tamtej drogi.

http://map24.interia.pl/

Spoko.

Tylko tyle że o czasie nic mi to nie mówi.

Wczoraj z Gdańska do Elbląga jechałem 2,5h a według map (nie tylko internetowych) zajmuje to max 1 h.

Niestety wszelkich remontów i objazdów nie uwzględnili.

Jadę od strony Lublina i jak rozumiem mam się kierować w Warszawie na Białystok/Ostrów Mazowiecki.

Ile czasu (średnio)zajmuje przejechanie od Wawy do miejsca docelowego, bo zupełnie nie znam tamtej drogi.

Cześć.

Z Warszawy kierujesz się drogą na Wyszków. Za Wyszkowem kierujesz się na Ostrów Mazowiecka.

Z Warszawy do miejsca naszego spotkania będziesz jechał bez szaleństw mniej więcej 1 godzinę. :D

Proszę uważać na drodze Wyszków-Ostrów Mazowiecka, ponieważ jest bardzo niebezpieczna. Jest po jednym pasie z poboczem i krąży mnóstwo tirów...

@jajakub...jeśli będziesz jechał sam,to możesz pojechać przez Białą Podl.i zawinąć mnie ze sobą +1,w kilometrach wyjdzie całkiem podobnie ale koszta się rozłożą więc będzie taniej.Zastanów się i odezwij <_<.Ale jeśli nie to ja i tak się pisze+1,no bo jakby na zlocie nad Bugiem mogło zabraknąć choć jednegoautochtona z nad odcinka rzeki granicznej :unsure: :mellow:.

Do zobaczenia i pozdrawiam(kilkudziesięciuboleniarzyw jednym miejscu :huh: :lol:...będzie miło :lol:)

Seba

Lista chętnych:

- SzymusS + żona

- ginel

- Singor_ths

- Maciejowaty

- Włóczykij

- rognis_oko

- explorator73

- Tommek

- phalacrocorax

- TomCast

- wujek

- MGOR

- remek

- Friko

- Wizard

- Jajakub

- Klon

- Gromit

- Xavi

- Kuba*

- Korsarz

- andrew

- Bujo + 1

- Jozek

- Hasior

- Wisnia@

- Marcelinho

- Sławek

- Seeb + 1

Ciekawa uwaga @Dero

widac że z pomysłu rzucownego tak po prostu na forum, zrobil sie zjazd na + 30 chłopa :huh: chyba trzeba będzie pomyśleć nad jakąś formułą regionalną zlotów bo jakby się tak nam przyszło zebrać w 1 miejscu w kraju... to może wody nie starczyć :huh:

oczywiscie to bardoz fajna sprawa, ze jest takie zainteresowanie :mellow:

Pozdrawiam