wujek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Remek jeśli uda mi się przyjechać to z chęcią bym tej muchóweczki popróbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Kurcze,będzie co podpatrywać Casting,mucha...fiu,fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 moze jeszcze na grunt sie rzuci ? za leszczykiem np <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Kurcze,będzie co podpatrywać Casting,mucha...fiu,fiu Casting jest ok, ale muchy sie dopiero ucze wiec nie bedzie na co patrzec ale Bug to kolejna okazja na nauke. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 btw - ja nad Bug wezmę kijek pod bolenie oraz najprawdopodobniej nowy zestaw castingowy Jakby rapkom nie smakowały moje przynęty to może chociaż zaczerpnę w praktyce, od osób doświadczonych, parę lekcji w świeżej dla mnie dziedzinie - rzucie z multikiem PS - a może na jesieni byśmy zorganizowali podobne spotkanie tylko że na szczupłego (multik, jerki itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 @Remek,Fajnie będzie zobaczyć chociaż zestaw muchowy nastawiony na bolenia Niegdy nie widziałem ,żeby ktoś łowił na casting lub muchę ,więc chce choć zerknąć czym to się je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 rowniez z checia popatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 @Remek,Fajnie będzie zobaczyć chociaż zestaw muchowy nastawiony na bolenia Niegdy nie widziałem ,żeby ktoś łowił na casting lub muchę ,więc chce choć zerknąć czym to się je Jak to mawia moj kolega - casting? Nic prostszego ... Rzucasz, otwierasz butelke zywca i czekasz na branie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 PS - a może na jesieni byśmy zorganizowali podobne spotkanie tylko że na szczupłego (multik, jerki itd.) Pracujemy nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Lista chętnych: - SzymusS + żona - ginel- Singor_ths- Maciejowaty- Włóczykij- rognis_oko- explorator73- Tommek- phalacrocorax- TomCast- wujek- MGOR- remek- Friko- Wizard- Jajakub- Klon- Gromit- Xavi- Kuba*- Korsarz- andrew- Bujo + 1- Jozek- Hasior- Wisnia@- Marcelinho- Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 @All, mam świeżutką i dobrą informację.Na spotkaniu odwiedzi nas Marek Szymański, który w tym okresie będzie spływał Bugiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Super ,będzie okazja poznać guru wszystkich wielkorzecznych spinngistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 bedzie miał problem ze znalezieniam nas heheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 bedzie miał problem ze znalezieniam nas heheheheh Na spotkaniu będzie tak dużo osób że z wysokości 5 km Was odnajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 A Ja mam pytanie do kolegów z Wawy.Jadę od strony Lublina i jak rozumiem mam się kierować w Warszawie na Białystok/Ostrów Mazowiecki.Ile czasu (średnio)zajmuje przejechanie od Wawy do miejsca docelowego, bo zupełnie nie znam tamtej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 A Ja mam pytanie do kolegów z Wawy.Jadę od strony Lublina i jak rozumiem mam się kierować w Warszawie na Białystok/Ostrów Mazowiecki.Ile czasu (średnio)zajmuje przejechanie od Wawy do miejsca docelowego, bo zupełnie nie znam tamtej drogi. http://map24.interia.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 A Ja mam pytanie do kolegów z Wawy.Jadę od strony Lublina i jak rozumiem mam się kierować w Warszawie na Białystok/Ostrów Mazowiecki.Ile czasu (średnio)zajmuje przejechanie od Wawy do miejsca docelowego, bo zupełnie nie znam tamtej drogi. http://map24.interia.pl/ Spoko.Tylko tyle że o czasie nic mi to nie mówi.Wczoraj z Gdańska do Elbląga jechałem 2,5h a według map (nie tylko internetowych) zajmuje to max 1 h.Niestety wszelkich remontów i objazdów nie uwzględnili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 A Ja mam pytanie do kolegów z Wawy.Jadę od strony Lublina i jak rozumiem mam się kierować w Warszawie na Białystok/Ostrów Mazowiecki.Ile czasu (średnio)zajmuje przejechanie od Wawy do miejsca docelowego, bo zupełnie nie znam tamtej drogi. Cześć. Z Warszawy kierujesz się drogą na Wyszków. Za Wyszkowem kierujesz się na Ostrów Mazowiecka.Z Warszawy do miejsca naszego spotkania będziesz jechał bez szaleństw mniej więcej 1 godzinę. Proszę uważać na drodze Wyszków-Ostrów Mazowiecka, ponieważ jest bardzo niebezpieczna. Jest po jednym pasie z poboczem i krąży mnóstwo tirów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Wczoraj z Gdańska do Elbląga jechałem 2,5h a według map (nie tylko internetowych) zajmuje to max 1 h.Niestety wszelkich remontów i objazdów nie uwzględnili.Tak off topic - wczoraj nie bylo szans inaczej. Ani droga 7, ani 1. Tam jest po prostu ogólna ch...nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Dzięki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Mógłby ktoś przypomnieć którego i na jakim odc się odbędzie biczowanie wody ? Jedzie ktoś na pusto z Białegostoku lub przez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 A Ja mam pytanie do kolegów z Wawy.Jadę od strony Lublina i jak rozumiem mam się kierować w Warszawie na Białystok/Ostrów Mazowiecki.Ile czasu (średnio)zajmuje przejechanie od Wawy do miejsca docelowego, bo zupełnie nie znam tamtej drogi. @jajakub...jeśli będziesz jechał sam,to możesz pojechać przez Białą Podl.i zawinąć mnie ze sobą +1,w kilometrach wyjdzie całkiem podobnie ale koszta się rozłożą więc będzie taniej.Zastanów się i odezwij <_<.Ale jeśli nie to ja i tak się pisze+1,no bo jakby na zlocie nad Bugiem mogło zabraknąć choć jednegoautochtona z nad odcinka rzeki granicznej . Do zobaczenia i pozdrawiam(kilkudziesięciuboleniarzyw jednym miejscu ...będzie miło ) Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Lista chętnych: - SzymusS + żona - ginel- Singor_ths- Maciejowaty- Włóczykij- rognis_oko- explorator73- Tommek- phalacrocorax- TomCast- wujek- MGOR- remek- Friko- Wizard- Jajakub- Klon- Gromit- Xavi- Kuba*- Korsarz- andrew- Bujo + 1- Jozek- Hasior- Wisnia@- Marcelinho- Sławek- Seeb + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Łooo... to widze chłopaki niezła boleniowa eskapada sie robi. Wpadł bym też chetnie ale kilometry robia swoje A tak na marginesie moze Boleniarze z nad Oderki coś Pomyśla nad wspólnym wypadem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Ciekawa uwaga @Dero widac że z pomysłu rzucownego tak po prostu na forum, zrobil sie zjazd na + 30 chłopa chyba trzeba będzie pomyśleć nad jakąś formułą regionalną zlotów bo jakby się tak nam przyszło zebrać w 1 miejscu w kraju... to może wody nie starczyć oczywiscie to bardoz fajna sprawa, ze jest takie zainteresowanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi