admin Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Wesoły samochód w składzie: Zanderix, Sławek, Friko i Remek zamelduje się o 7.00 w wyznaczonym miejscu PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 http://www.zumi.pl/droga.html?xs=23.173158&ys=53.133409& amp;xk=21.649591&yk=52.692694&v=true&long=22.416 942&lat=52.9155295&type=1&scale=3 I droga powrotna http://www.zumi.pl/droga.html?xs=21.649664&ys=52.6928&am p;am p;xk=23.15456&yk=53.145152&v=true&long=22.402073 5&lat=52.91916&type=1&scale=4 Dojazd z Białegostoku Ktoś jedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Lista chętnych: - SzymusS + 1- ginel- Singor_ths- Maciejowaty- Włóczykij- rognis_oko- explorator73- Tommek- phalacrocorax + 1- TomCast- wujek + 1- MGOR- remek- Friko- Wizard- Jajakub- Klon- Gromit- Xavi- Kuba*- Korsarz- andrew- Bujo + 1- Jozek- Hasior- Wisnia@- Marcelinho- Sławek- Seeb + 1 - JJack + 1- Zanderix Zapowiada się niesamowity zlot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Sebek to nie zlot tylko wspólny wypad na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Bardziej adekwatnym słowem byłby chyba NALOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Bolenie wszystkich rzek łączcie sie Trzeba nam waszej pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Bolki będą wspominały ten dzień jako ten w którym wszystkie uklejki w rzece stały się kłujące .Zastanawiałem się nad przeprowadzeniem eksperymentu polegającego na sprawdzeniu czy stadko sztucznych uklejek będzie dla ryb atrakcyjniejsze niż pojedyncza? 30 Thrilli posłanych jednocześnie w rejon żerowania bolenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 To będzie traumatyczne przeżycie dla boleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Zastanawiałem się nad przeprowadzeniem eksperymentu polegającego na sprawdzeniu czy stadko sztucznych uklejek będzie dla ryb atrakcyjniejsze niż pojedyncza? Słyszałem o tego typu podchodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Coś takiego (rzut wszystkich na komendę) przypomniało mi widok z rzek trociowych , z początków sezonu kilkanaście lat wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ja to chyba nastwię się na szczupaki,albo sandacze bo zanim dojdę nad brzeg to wszystkie bolki będą już conajmniej raz ukłute A tak serio to niespodziewałem się tak licznej ekipy Fajnie będzie poznać tylu jerkbaitowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 A ja to się zastanawiam czy warto brać ze sobą wędkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Cześć,W imieniu organizatora: prosimy o punktualne przybycie na miejsce spotkania. Na pewno chwilę poczekamy. Proszę weźcie również telefon do rognis'a. Gdyby ktoś się spóźniał prosimy o telefon. Poza tym - wyżywienie we własnym zakresie. Spróbujemy zrobić ognisko więc weźcie coś na ruszt np. jakąś kiełbaskę. A ... poza tym troszkę woblerów na wymianę bo ja jestem znany z tego, że przeszukuję pudełka PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Zastanawiałem się nad przeprowadzeniem eksperymentu polegającego na sprawdzeniu czy stadko sztucznych uklejek będzie dla ryb atrakcyjniejsze niż pojedyncza? Słyszałem o tego typu podchodach Super pomysł! Ja miałem ostatnio oto taką przygodę. Wisła, gdzieś w okolicach Warszawy. Pogoda ... hmmm ... dla mnie kiepska bo wiało jak nie wiem co, poza tym szaroburo. Miejscówka? Gdybym był boleniem pewnie bym ją olał. Troszkę zawirowań wody ale bez szaleństwa. Widać jednak, że ukleja z pewnych względów pokochała ujście niewielkiego kanałku. Przy podchodzeniu do miejscówki zauważyłem tylko pryskającą na boki ukleję. Na twarzy każdego miłośnika bolenia w tym momencie pojawia się uśmiech i ciepło w okolicach brzucha Na moją właściwie nie moją bo projektowaną przez Friko wędkę castingową z włókna szklanego zakładam woblerka. Znacie go - to szpiegusek. Pierwszy rzut nic. Drugi rzut .... nic. Przy trzecim rzucie zastanawiam się już czy oddwać czwarty ale wykonuję. W tym momencie widzę jak bolek płynie w stronę uklei, rozpędza się .... ale w sposób bardzo widowiskowy płetwą tnąc lustro wody. Myślę sobie kurde nie wstrzeliłem się bo wobler szedł chyba z 5m od stada uklei a ten (boleń) idzie jak torpeda w kierunku uklei. I w tym momencie widzę, jak boleń rezygnuje z uklei wykonuje nawrót pisząc płetwą grzbietową wielkie S na lustrze i płynie w stronę mojego wobka. Prędkość niczym Ferrari, niczym bolid Kubicy i uderza. To było piękne! Boleń mądry bo wiedział co lepsze Jednak zakończenia tej historii nie było bo bolek spadł w 1-2 sek po zacięciu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 WOW Remek zazdroszcze Ci takiego zdarzenia Moze i ja takiego kiedys doswiadcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 A ... poza tym troszkę woblerów na wymianę bo ja jestem znany z tego, że przeszukuję pudełka Remek ty się martw o swoje pudełko.Bo jak gwizdniesz każdemu po 1 sztuce to pryszcz.Gorzej jak te 30 parę osób dobierze się do Twoich przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 A ... poza tym troszkę woblerów na wymianę bo ja jestem znany z tego, że przeszukuję pudełka Remek ty się martw o swoje pudełko.Bo jak gwizdniesz każdemu po 1 sztuce to pryszcz.Gorzej jak te 30 parę osób dobierze się do Twoich przynęt. Ja tam mam tylko Thrille pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Dobra,dobra.jak by tam dobrze poszperać to by sie kilka perełek znalazło.No chyba że faktycznie poupychasz w pudełka Thrille a resztę pochowasz po kieszeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 może wymianę uzupełnimy o małą giełdę, jakby ktoś nie miał na wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 seeb nic sie nie boj autochtona nie zabraknie z pewnoscia Pozdrawiam ziomala andrew No to się ciesze,do zobaczyska Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Bolenie wszystkich rzek łączcie sie Raczej - Bolenie wszystkich rzek, wplywajcie do Bugu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Będzie nieczęsta okazja zobaczyć i poznać na raz masę Jerkbaitowców. :)Bardzo się cieszę, nawet jak nie wyjmę kija z pokrowca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 uuu ja dopiero odgrzebałem ten wątek, jakoś go przeoczyłem mam juz robote na sobote, chyba ze pogoda pokrzyzuje mi plany to zagladne do was. numerek do rognisa zapisalem, milej wyprawy zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Będzie nieczęsta okazja zobaczyć i poznać na raz masę Jerkbaitowców. :)Bardzo się cieszę, nawet jak nie wyjmę kija z pokrowca:) A ja wczoraj kotwiczki kupowałem kółka łącznikowe i nową plecionkę PP, która mimo tej samej średnicy co Jaxon New Concept Line jest 100x bardziej wytrzymała. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Mimo wielu opinii, w tym chociażby Marka Szymańskiego o połowie bolków z plecionką, ja nadal uważam, że dobra żyłka 0,20 lub 0,22 jest lepsiejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi