stoję przed dylematem zakupu echosondy Lowrance HDS 2GEN 5x w USA, w internetowych sklepach pojawiły się oferty gdzie można kupić taki sprzęt już za 1800zl, jednak wyczytałem, ze po sprowadzeniu do Polski echosonda taka będzie zablokowana i w tym momencie euforia spada przeglądając rożne tematy wyczytałem jednak ze blokadę ta da się zdjąć w związku powyższym chciał bym się zapytać: czy ewentualnie ktoś przerabiał już ten temat? czy warto się skusić na taki zakup? Jak wygląda sprawa update nowszych wersji po zdjęciu tej blokady? (sprawa braku gwarancji jest poza dyskusją)
Pytanie
skiner
stoję przed dylematem zakupu echosondy Lowrance HDS 2GEN 5x w USA,

Edytowane przez @Wojtiw internetowych sklepach pojawiły się oferty gdzie można kupić taki sprzęt już za 1800zl, jednak wyczytałem,
ze po sprowadzeniu do Polski echosonda taka będzie zablokowana i w tym momencie euforia spada
przeglądając rożne tematy wyczytałem jednak ze blokadę ta da się zdjąć
w związku powyższym chciał bym się zapytać:
czy ewentualnie ktoś przerabiał już ten temat? czy warto się skusić na taki zakup? Jak wygląda sprawa update nowszych wersji po zdjęciu tej blokady?
(sprawa braku gwarancji jest poza dyskusją)
za wszelka pomoc z góry dziękuje
Top użytkownicy dla tego pytania
13
10
10
6
Popularne dni
9 Lut
13
10 Lut
12
27 Lis
12
26 Lis
8
Top użytkownicy dla tego pytania
bazyloss 13 odpowiedzi
gooral 10 odpowiedzi
Paprykarz 10 odpowiedzi
nrt80 6 odpowiedzi
Popularne dni
9 Lut 2014
13 odpowiedzi
10 Lut 2014
12 odpowiedzi
27 Lis 2012
12 odpowiedzi
26 Lis 2012
8 odpowiedzi
Popularne posty
bazyloss
zanim sprowadziłem swojego Humminbird'a to badałem temat (http://www.xumba.scholleco.com) i sprowadzilem z ...... Kanady czytałem na http://www.bbcboards.net zrozpaczone posty kolegów z Włoch, którz
bazyloss
no, ale .... o co chodzi, bo nie bardzo wiem
ictus
Blokade oczywiscie mozna zdjac. Wyslalem Ci namiar na priva. Niestety tanio nie jest. Przerabia na ostatnia wersje softu.
Opublikowane grafiki
108 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi