zuraw16 Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 Wiecie gdzie mogę kupić ten wobler?W żadnym sklepie i ternetowym nie mogę go znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 (edytowane) https://www.salmo-fishing.com/pl/product/salmo-rattlin-slider-15?c=rattlin-slider Edytowane 18 Czerwca 2024 przez Delbanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 Masz na tradeinn duży wybór, zamawiałem parę rzeczy, wszystko doszło wczasie.Salmo fishing podaję przybliżone ceny,ale sprzedaży nie prowadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 18 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 (edytowane) Niestety to tylko oferta dla sklepów, chodzi mi o detalNiestety wszędzie tylko 11 Edytowane 18 Czerwca 2024 przez zuraw16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 Masz na tradeinn duży wybór, zamawiałem parę rzeczy, wszystko doszło wczasie.Salmo fishing podaję przybliżone ceny,ale sprzedaży nie prowadzą.Nie ma ich tam ani nigdzie indziej. Miały być już rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Dostępne są niektóre Kolory, ale zamówić można. * Wczoraj zamówiłem hot percha i szlagier, green tiger obie 80 i 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Dostępne są niektóre Kolory, ale zamówić można. * Wczoraj zamówiłem hot percha i szlagier, green tiger obie 80 i 11Gdzie można zamówić 15 cm? To jest temat o tym rozmiarze, pozostałe są dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Oh mea culpa ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Gdzie kupiłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 (edytowane) Priv Edytowane 24 Sierpnia 2024 przez Mysha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 PrivI ja poproszę o priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Ale że to jakaś tajemnica? Czemu tego niema na sklepach? Tak samo z slick stick. Na FB reklamowane nowe kolory, a na allegro nikt tego nie wstawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Pewnie lada moment pojawią się w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 I cisza, w sklepach nic. To co było czyli śladowe ilości po znajomych się rozeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Tak samo jak z slick stick w nowych kolorach. Na FB reklamują, a nie idzie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 (edytowane) Chodzi lisek koło drogi,Salmiak będzie teraz drogi!Koło drogi lisek chodzi,Lakier z wobka sam odchodziLis w reklamie pokazuje,Ale nie dystrybuuje...Bo ma lisek tą taktykę-Wsio robić pod Amerykę. Lis nowego coś pokaże-- niechaj ślinią się wędkarze,Puści lisek garść woblerów,Za miliony, na frajerów. To byłem ja, zniesmaczony morrum, forumowicz trzeciej klasy. P.S. Wszelkie skojarzenia które Wam przyjdą do głowy w związku z tą rymowanką są absolutnie bezpodstawne i są tylko Waszymi skojarzeniami, za które nie mogę brać odpowiedzialności. Edytowane 4 Grudnia 2024 przez morrum 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 A oczko się wobleru nie odkleiło? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 A oczko się wobleru nie odkleiło?nawet jak tak to jest to Salmiak na miarę naszych możliwości ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 I cisza, w sklepach nic. To co było czyli śladowe ilości po znajomych się rozeszło.Ale to jest tak.. że jest to przynęta wyjątko skuteczna wobec tradycyjnego slidera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Ale to jest tak.. że jest to przynęta wyjątko skuteczna wobec tradycyjnego slidera ?Po latach grzechotkę dorzucili a to według mnie czyni go skuteczniejszym. Bustery mają grzechotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi