fOkUsSsS Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Cześć, potrzebuje informacji na temat jeziora Sarbsko. Wybieram się na wczasy do Łeby i cały czas nurtuje mnie pytanie czy brać wędkę czy nie. Czy w ogóle jest sens a jeśli tak to jaka tą wędkę zabrać. Nie wiem czy jest dobry dostęp do wody i bez problemu będzie można połazić ze spinniniem. Ogólnie to nie wiem nic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Cześć. Warto. Teraz sezon sandaczowy na rzece Łeba w Łebie. Jak wyniki? Nie wiem, nie znam normalnych wędkarzy, normalni za granicą. Reszta - pelikany. Co rok się coś działo, większe mniejsze ryby. W 2023 roku nie było rybaków od jesieni do teraz. Chyba już wrócili. Sarbsko połączone z Łebsko i morzem, sandacz okoń szczupak - jaka ilość nie wiem, nie dysponowałem łódką nigdy, ale słyszałem, w podziemiu, że niezłe zedy łowili. Jeśli chodzi o kartę - słowiński park narodowy na oficjalną stronę wejdź, dobry guide jest, wszytko znajdziesz. Osobiście polecam rzeka Łeba, jeśli nie zżerasz mogę pomóc z wytypowaniem dobrych miejsc w których zawsze miałem fajne ryby. T/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi