Alexspin Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 (edytowane) Cześć.Czy ktoś spinninguje na Bugaju? Nie byłem tam od trzech lat. Co tam teraz można złowić i czy w ogóle warto się tam wybrać?Z góry dziękuję za opinie i podpowiedzi. Edytowane 29 Czerwca 2024 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Koledzy, czyżby nikt tam nie spinningował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Byłem jesienią ubiegłego roku, bez efektów. Napotkany wędkarz powiedział, że w maju dobrze brały szczupaki, trafiają się sandacze. Wtedy (chyba w październiku) też niczego nie trafił, łowił na żywca O tej porze roku obawiam się, że będzie się ciężko łowić ze względu na zielsko Pewnie lepsze efekty byłyby z łódki przy wyspach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 (edytowane) Dzięki. Zamierzałem wybrać się tam jutro, ale łowię tylko z brzegu, więc w tej sytuacji muszę zmienić plany. Pozdrawiam. Edytowane 4 Lipca 2024 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi