krzysiek.el Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Witam kolegów, Mam pytanie do bardziej doświadczonych.Jakich używacie rozmiarów kotwicy do jaskółek do metody wertykalnej (14-20cm)? Jak je zbroicie? Z filmów i zdj w sieci widzę, że wiekszość daje jedna kotwice w okolicy przodu gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Ja zbroję w jedną kotwicę 1/0 w okolicach głowy i jedną 6-8 w 3/4 długości . 90% brań sandacza jet od głowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.el Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Ja zbroję w jedną kotwicę 1/0 w okolicach głowy i jedną 6-8 w 3/4 długości . 90% brań sandacza jet od głowy A jakiej wielkości gumy najczęściej stosujesz, jakies sprawdzone modele?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 A jakiej wielkości gumy najczęściej stosujesz, jakies sprawdzone modele??Nic Ci nie polecę bo każda woda jest inna... Niestety tutaj nie ma świętego graala w jaskółkach :D . po prostu trzeba kombinować ,. Ja łowię takimi 10-25 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Daj kilka cm od główki. Wystarczy, ale w pogotowiu miej dozbrojke, czasem nie bierze z „ impetem „ Sam musisz wyczuć dzień Nie ma złotego środka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Ja zbroję w jedną kotwicę 1/0 w okolicach głowy i jedną 6-8 w 3/4 długości . 90% brań sandacza jet od głowy Ta mniejsza na fluorocarbonie, przyponie stalowym czy plecionka? Pytam przez pryzmat szczupakowych przyłowów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi