Tommek Opublikowano 4 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Cześć, Szukam nożyc do cięcia kotwic, zdarza się że łatwiej mi uciąć kotwicę niż szarpać się z rybą i kotwicą. Niestety kolejne moje nożyce no name już są wyszczerbione przez co dużo ciężej obciąć kotwicę. Używam mocnych kotwic ownerów st i nożyce wymiękły.Ktoś ma coś do polecenia w przyzwoitej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 4 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Może coś z knipexa? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 4 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Knipex tutaj się przewijał: https://jerkbait.pl/topic/64399-wysokiej-klasy-narzedzia-przydatne-podczas-wedkowania/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Znam przypadek (głowatka), że wszystkie wymiękły prócz lathermana, z wysokiej półki. Stawiam jak powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 4 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Dzięki, zdecyduję się na knipexa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 4 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Najlepsze z jakimi miałem do czynienia to DARTS AB WIRE AND HOOK CUTTER. Kotwicę 3/0 BKK przecinają bez oporu. Bardzo dobre wykonanie. Kupiłem w Szwecji, ale widzę w ofercie EXPERT'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 4 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Polecę NWS. Super jakość i podobne pieniądze. Zwykłymi kombinerkami ciąłem drut 3,2mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrys Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Knipex , NWS .....nawet Yato i wiele innych Tylko odpowiedniej wielkości 180--200-- i więcejKnipex, NWS używam od lat jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Cześć, Szukam nożyc do cięcia kotwic, zdarza się że łatwiej mi uciąć kotwicę niż szarpać się z rybą i kotwicą. ...Może warto rozważyć używanie kotwic bezzadziorowych które bardzo ułatwiają wyczepianie. Będzie można wypuszczać ryby bez wbitych grotów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi