Kusy88 Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Cześć czy ktoś z Was posiada łódkę z tematu? Może coś podpowiedzieć na co liczyć?Ogólnie szukam łodzi polietylenowej 3.0-3.5 metra pod elektryka. Niestety w necie mało opinii a jak nawet to niepolskojęzycznych :/Interesuje mnie głównie jak daje sobie radę jeziorach/zalewach i czy da radę spinnigować stojąc dość stabilnie.Jeśli ktoś używa innej łodzi typu PE to też z chęcią poczytam jak się sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Cześć czy ktoś z Was posiada łódkę z tematu? Może coś podpowiedzieć na co liczyć?Ogólnie szukam łodzi polietylenowej 3.0-3.5 metra pod elektryka. Niestety w necie mało opinii a jak nawet to niepolskojęzycznych :/Interesuje mnie głównie jak daje sobie radę jeziorach/zalewach i czy da radę spinnigować stojąc dość stabilnie.Jeśli ktoś używa innej łodzi typu PE to też z chęcią poczytam jak się sprawują.używam kontry 400, niesamowicie stabilna łódź, polecam. inne alternatywy to używane pionery z olx, było ich kilka tam niedawno w dobrych pieniądzach ładniejsze od kontry ale nie wiem czy tak stabilne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kusy88 Opublikowano 6 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 (edytowane) używam kontry 400, niesamowicie stabilna łódź, polecam. inne alternatywy to używane pionery z olx, było ich kilka tam niedawno w dobrych pieniądzach ładniejsze od kontry ale nie wiem czy tak stabilneMasz podpięta spalinówkę? Kurczę szkoda że 4 razy droższa od RKM-350... szukam czegoś pod zalewy 30-60 ha dla max 2 osób. Z tego co wyczytałem i obejrzałem ten RKM ma wszystko co mi potrzeba (bakisty, wiosła, rolkę pod kotwicę). Dzięki za odzew! Edytowane 6 Lipca 2024 przez Kusy88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Masz podpięta spalinówkę? Kurczę szkoda że 4 razy droższa od RKM-350... szukam czegoś pod zalewy 30-60 ha dla max 2 osób. Z tego co wyczytałem i obejrzałem ten RKM ma wszystko co mi potrzeba (bakisty, wiosła, rolkę pod kotwicę). Dzięki za odzew!Wiesz co ja ongiś też mocno szukałem info o tej łódce kolibri, rosyjskie obzory mówiły o pękaniu wnętrza łodzi. Patrzę na cenę tego kadłuba to ok 7500zł podczas gdy kontra 350tka 11200 a u producenta k.Grójca to pewnie jeszcze mniej. Co do mej 400tki- to mam 6km Evinruda w 4t ale głównie to z elektryka pływam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kusy88 Opublikowano 6 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Wiesz co ja ongiś też mocno szukałem info o tej łódce kolibri, rosyjskie obzory mówiły o pękaniu wnętrza łodzi. Patrzę na cenę tego kadłuba to ok 7500zł podczas gdy kontra 350tka 11200 a u producenta k.Grójca to pewnie jeszcze mniej. Co do mej 400tki- to mam 6km Evinruda w 4t ale głównie to z elektryka pływam. Rzeczywiście jakąś bogatą wersję przeglądałem hehe. Nawet za 9500 zł w cenniku jest. Mimo wszystko jakoś ten kolibri mi lepiej podchodzi... tak czy siak 2k na silnik zaoszczędzone. Bardziej mnie zaciekawiłeś tymi pioner dzięki za info. Może jakiś użytkownik RKM się trafi i da od siebie parę zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Rzeczywiście jakąś bogatą wersję przeglądałem hehe. Nawet za 9500 zł w cenniku jest. Mimo wszystko jakoś ten kolibri mi lepiej podchodzi... tak czy siak 2k na silnik zaoszczędzone. Bardziej mnie zaciekawiłeś tymi pioner dzięki za info. Może jakiś użytkownik RKM się trafi i da od siebie parę zdań.nie da się ukryc, kontra nie grzeszy urodą ale funkcjonalnie jest nie do pobicia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kusy88 Opublikowano 6 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 (edytowane) Co do mej 400tki- to mam 6km Evinruda w 4t ale głównie to z elektryka pływam. Mogę dopytać co to za elektryk? Planuje Jaxona 65 lbs w wersji bez składanego rumpla. Do tego aku LiFePO4 100 ah. Edytowane 6 Lipca 2024 przez Kusy88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Mogę dopytać co to za elektryk? Planuje Jaxona 65 lbs w wersji bez składanego rumpla. Do tego aku LiFePO4 100 ah. obecnie najtańszy jaki na rynku jest-24V bo jednak kadłub u mnie waży 150kg,bez szpeja. 12V ie próbowałem innego niż dziobówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kusy88
Cześć
czy ktoś z Was posiada łódkę z tematu? Może coś podpowiedzieć na co liczyć?
Ogólnie szukam łodzi polietylenowej 3.0-3.5 metra pod elektryka.
Niestety w necie mało opinii a jak nawet to niepolskojęzycznych :/
Interesuje mnie głównie jak daje sobie radę jeziorach/zalewach i czy da radę spinnigować stojąc dość stabilnie.
Jeśli ktoś używa innej łodzi typu PE to też z chęcią poczytam jak się sprawują.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi