The_End Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 WitamKojarzycie koledzy może jakiś pstrągowy travel 5 cz. Długość tak 2,7m, wyrzut do 20, max 25 gr. Sam posiadam Shimano exage i Mikado oba nie do końca mi odpowiadają. Shimano jest za mocne, a Mikado za delikatne. Zresztą wolałbym coś lepszego, cena ma 2 rzędne znaczenie. O ile zdobycie travela 4 cz. nie jest problem, o tyle w 5 cz. już jest ich nie wiele. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Zapytaj Krzyśka Zielińskiego z pracowni Fishing Art. CTS na pewno wykona taki blank, tylko musiałbyś się zorientować jaka cena będzie. No i byłby to blank, trzeba by go jeszcze uzbroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_End Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Rozmawiałem przed chwilą. Bardzo rzeczowo podszedł do tematu. Generalnie raczej nie ma sensu, bo trzebaby dzielić już isstniejacy blank, a to nie wyjdzie wędce na dobre. No i cena za całość nie mała, bo ponad 2000zł.Wykonywanie czegoś takiego na blankach muchowych mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) http://www.batsonent....com/fly-blanksMasz muchowe RX 6 w 5 kawałkach.Pewnikiem w klasie #8 będzie odpowiedni do tych zadań.Pstrągman czyli Wojtek Grochola może odpowie CI na pytania .http://www.pstragman.pl/Nie wiem czy mija się to z celem Edytowane 28 Listopada 2012 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi