krecgo Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 Witam ostatnio znalazłem na wyprzedaży garażowej sąsiada kołowrotek od firmy miracle fish. Wie ktoś co to za firma i jakiej jakości ma sprzęt? Ciężko coś o nich znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 W używkę bym się nie pchał bo nowe są w śmiesznej kasie. Ogólnie os tym sprzęcie słyszałem umiarkowane dobre opinie , jeżeli mówimy o stosunku ceny/ jakości .Samego przekonał mnie kumpel do plecionek tej firmy -dobre są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 13 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2024 Wólka Kosowska duzo tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi