Skocz do zawartości

Złamasy

rózgaś

Rekomendowane odpowiedzi

A może powinien być taki wątek. Chodzi o połamane wędki. Sam mam kilka dołów i gór. Między innymi blue rapida do 42g i mi go strasznie szkoda. Ludzie łączą się przez roksę i badoo to czemu wędek z kawałków by nie spasował??? Może to.nie głupie? Zostawiam do rozważenia komuś mądrzejszemu . Pozdro6000

• Like 6

Robinson KINETIK  JIG 240cm 10-30 gram. 

Spoglądając na tytuł wątku myślałem, że chodzi o jakichś dżentelmenów spotkanych nad wodą  :rolleyes:

Nie kuś bo od zeszłej niedzieli ew. rana poniedziałku świerzbi mnie aby założyć taki wątek - co ciekawe pomysł na nazwę miał być identyczny :D 

• Like 1

Robinson KINETIK JIG 240cm 10-30 gram.

Nie kuś bo od zeszłej niedzieli ew. rana poniedziałku świerzbi mnie aby założyć taki wątek - co ciekawe pomysł na nazwę miał być identyczny :D

Misiek nie ma przypadków. To znaczy źe jerkbait tego potrzebuje. Ja nadal próbuję sparować composite development costam Costam do 42g..

A może powinien być taki wątek. Chodzi o połamane wędki. Sam mam kilka dołów i gór. Między innymi blue rapida do 42g i mi go strasznie szkoda. Ludzie łączą się przez roksę i badoo to czemu wędek z kawałków by nie spasował??? Może to.nie głupie? Zostawiam do rozważenia komuś mądrzejszemu . Pozdro6000

Roksy już nie ma.

Pomysł nie głupi, ale żeby nie poszło to droga nieodżałowanej przez część męskiego światka drogą Roksy, należałoby stworzyć chociaż jakiegoś excella, do którego by można wpisywać "anonse" i mieć możliwość wyszukiwania.

Bo wyobraźmy sobie że wątek urośnie do 50ciu stron z czego 90% będzie gadania o Roksie czy innych nadwodnych złamasach i nikt, kto szuka czegoś konkretnego nie przekopie sie przez to.

Osobiście ostatnich spinningowych złamasów się pozbyłem na giełdzie, natomiast pojawił sie muchowy dwuskład ze starej serii  Thomas&Thomas Horizon HS856 w klasie 6 nad czym ubolewam nieprzeciętnie. Może ktoś ma szczyt?

• Like 1

Widać że Danek ma zapędy kierownicze i ładnie to wykminił. 50 stron się nie przejrzy. A taka tabelka byłaby sztos. Tylko jak to teraz ugryźć...

Ubawiłeś mnie :) Ja tylko próbuje ogarnąć chaos ;)

Nie jestem informatykiem, ale skoro dało się stworzyć dział pt. Baza sprzętu wędkarskiego, to może udałoby się stworzyć coś pod roboczym tytułem Baza Złamasów (SIC!) :)