rózgaś Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 A może powinien być taki wątek. Chodzi o połamane wędki. Sam mam kilka dołów i gór. Między innymi blue rapida do 42g i mi go strasznie szkoda. Ludzie łączą się przez roksę i badoo to czemu wędek z kawałków by nie spasował??? Może to.nie głupie? Zostawiam do rozważenia komuś mądrzejszemu . Pozdro6000 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 To świetna idea. Wątek może pomóc znaleźć drugą połówkę. Ja mam dwa nieuzbrojone elementy szczytowe:DAM Microflex 2.7 do 7gCormoran Cor-Z Xendon 2.7 do 25g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 (edytowane) Spoglądając na tytuł wątku myślałem, że chodzi o jakichś dżentelmenów spotkanych nad wodą Edytowane 10 Lipca 2024 przez Krzysiek Rogalski 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Inicjatywa super....pewnie wielu z nas ma górę lub dół ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Niektórzy pewnie będą musieli zabrać małżonce podpórki pod pomidory... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 No ale to w roodbuilding powinno być ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 10 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Ja jestem bałaganiarz ktos odpowiedzialny może zrobić z tego pożytek. Ale dla mnie bomba po co komu pół wędki można sprzedać za flaszkę i ktoś się cieszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Spoglądając na tytuł wątku myślałem, że chodzi o jakichś dżentelmenów spotkanych nad wodą Ja wyobraziłem sobie szerszy zestaw "dżentelmenów" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Ja jestem bałaganiarz ktos odpowiedzialny może zrobić z tego pożytek. Ale dla mnie bomba po co komu pół wędki można sprzedać za flaszkę i ktoś się cieszy.A garaż już ogarnąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Rózgaś,nie wiem czy jesteś bałaganiarzem, ale widziałem jak skracasz rękojeść piłą tarczową, więc Twoje wędki lekko nie mają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Rózgaś,nie wiem czy jesteś bałaganiarzem, ale widziałem jak skracasz rękojeść piłą tarczową, więc Twoje wędki lekko nie mają.To, że jest bałaganiarzem to chyba ostanie co można powiedzieć o "Królu"https://youtu.be/o5CofhkFPxc?si=K3sMP729Xl1cMGHr???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Miałem to samo odczycie co Bob, zmieńcie tytuł na złamańce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 10 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Kurde Gadget wydało się... w necie nic nie ginie hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Robinson KINETIK JIG 240cm 10-30 gram. Spoglądając na tytuł wątku myślałem, że chodzi o jakichś dżentelmenów spotkanych nad wodą Nie kuś bo od zeszłej niedzieli ew. rana poniedziałku świerzbi mnie aby założyć taki wątek - co ciekawe pomysł na nazwę miał być identyczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Ja mam taki karton w domu na zaginione skarpetki, który się nazywa "Szukam drugiej połówki" ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 11 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 Robinson KINETIK JIG 240cm 10-30 gram. Nie kuś bo od zeszłej niedzieli ew. rana poniedziałku świerzbi mnie aby założyć taki wątek - co ciekawe pomysł na nazwę miał być identyczny Misiek nie ma przypadków. To znaczy źe jerkbait tego potrzebuje. Ja nadal próbuję sparować composite development costam Costam do 42g.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 A może powinien być taki wątek. Chodzi o połamane wędki. Sam mam kilka dołów i gór. Między innymi blue rapida do 42g i mi go strasznie szkoda. Ludzie łączą się przez roksę i badoo to czemu wędek z kawałków by nie spasował??? Może to.nie głupie? Zostawiam do rozważenia komuś mądrzejszemu . Pozdro6000Roksy już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 11 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 Pomysł nie głupi, ale żeby nie poszło to droga nieodżałowanej przez część męskiego światka drogą Roksy, należałoby stworzyć chociaż jakiegoś excella, do którego by można wpisywać "anonse" i mieć możliwość wyszukiwania.Bo wyobraźmy sobie że wątek urośnie do 50ciu stron z czego 90% będzie gadania o Roksie czy innych nadwodnych złamasach i nikt, kto szuka czegoś konkretnego nie przekopie sie przez to.Osobiście ostatnich spinningowych złamasów się pozbyłem na giełdzie, natomiast pojawił sie muchowy dwuskład ze starej serii Thomas&Thomas Horizon HS856 w klasie 6 nad czym ubolewam nieprzeciętnie. Może ktoś ma szczyt? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 11 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 Widać że Danek ma zapędy kierownicze i ładnie to wykminił. 50 stron się nie przejrzy. A taka tabelka byłaby sztos. Tylko jak to teraz ugryźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 11 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 (edytowane) . Edytowane 11 Lipca 2024 przez rózgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 Edycja 1 posta przez przycisk "zgłoś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 11 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 Widać że Danek ma zapędy kierownicze i ładnie to wykminił. 50 stron się nie przejrzy. A taka tabelka byłaby sztos. Tylko jak to teraz ugryźć...Ubawiłeś mnie Ja tylko próbuje ogarnąć chaos Nie jestem informatykiem, ale skoro dało się stworzyć dział pt. Baza sprzętu wędkarskiego, to może udałoby się stworzyć coś pod roboczym tytułem Baza Złamasów (SIC!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 11 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 Można zrobić osobny wątek z postami tylko stricte merytorycznymi typu: Lamiglas taki i taki, Fenwick taki a taki. Wszystko inne byłoby kasowane przez modów ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 18 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 (edytowane) Wykrakałem. Połamałem blue rapida do 28g ma ktoś szczytówkę? Edytowane 18 Lipca 2024 przez rózgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Potrzebuję szczytówkę do blue rapida do 21g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi