Czoper Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Panowie poszukuję dobrego uchwytu mocowanego do pontonu..na co zwrócić uwagę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Popeye Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 osobiście nie posiadałem takiego uchwytu ale zwrócił bym uwagę na cene, jakość materiału, sposób montażu i tego jak wedka bedzie mocowana w takim uchwycie, ale niech wypowiedzą się osoby które takowy bajer posiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Uchwyt będzie potrzebny pod mocną sumówkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebson Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Osobiście bym się obawiał bo jednak burty są ustępliwe a wiadomo branie suma nie jest delikatne i można stracić sprzęcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Michał nie baw sie w żaden bajer z uchwytem. Branie suma w trolingu to nie jest raczej delikatna sprawa.Miałem uchwycik Berkleya przymocowany do ławeczki pontonu.Po braniu ostały się jeno śrubki w ławeczce Na całe szczęście zdążyłem złapac kija bo inaczej sumek pływał by z kijem Trzymając kij w ręce masz dużo wieksze czucie przynęty.Masz mozliwość korygowania na bierząco głebokosci pracy woblera.Sprawa ma sie podobnie gdy wobler wejdzie w zaczep.Szybkie uniesienie kija lub popuszczenie linki i przeważnie wobler sam wychodzi z zaczepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Brałem właśnie opcje uchwytu do ławeczki...Karol masz racje..nie będę kombinował... Dobra temat zamknięty, zostaje "łapa"pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mdziam_78 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Wejdź na strony firmy proscan marine.Widzialem u nich super uchwyt, dobrze pomyślany.http://www.pontony.waw.pl/uchwyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Fajny uchwycik..moze na sumka troszkę za słaby ale na jakieś jeziorka itp zabawy super rozwiązanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Co Ty tam kombinujesz z tym uchwytem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 (edytowane) Pewnie leniuchowi sie nie chce trzymać badyla w ręku Są inne ciekawsze zajeciaGazetki wiadomo jakie + browar w drugiej łapce a rybki same będą sie zapinały na haczyk Edytowane 30 Listopada 2012 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mdziam_78 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Fajny uchwycik..moze na sumka troszkę za słaby ale na jakieś jeziorka itp zabawy super rozwiązanie.. Uchwyt wygląda solidnie, widziałem i macałem ;P, dzięki temu, że montowany na gumiak to może zamortyzować uderzenie suma. Sam szukam czegoś na przyszły rok na łódkę, ale pewnie zamówię coś z nierdzewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Co Ty tam kombinujesz z tym uchwytem? Chce ułatwić sobie i Tobie poniekąd życie hehe :P Karol dokładnie tak jak piszesz wole zająć się czymś innym szczególnie jak będę pływał z moją Kamilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Hej, przymierzam się do jakiegoś uchwytu, który mógłbym zamontować do ławeczki swojego pontonu. Ale nie mam zamiaru używać go do trollingu, a jedynie do mocowania wędki, żeby nie przewalała się po całym pokładzie podczas skakanie na falach. Nie służy to ani bezpieczeństwu, ani żywotności sprzętu, a często na pokładzie znajduje się więcej niż jedna wędka. Coś takiego się nada? A może macie lepsze własne patenty? O ile na łódce można na stałe zmontować jakieś uchwyty, to na składanym pontonie sytuacja jest nieco trudniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Ja myślałem , żeby sobie cos takiego przykręcić z tyłu pontonu do dechy na zewnątrz.http://www.ravenfishing.pl/pl/products/inne/2678_akcesoria_do_pontonow/dlt/rod_holder_heavy_duty/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 http://www.zbik.pl/fishing/tackle-and-utensils/trolling-handles/down-east-trolling-handle Nic lepszego chyba niewymyślono. Nieduży i piekielnie mocny. Mam obie wersje. I nie szukam już innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Chciałem po taniości załatwić temat bo jednak nie będę przemieszczał się z wędkami w pozycji nazwijmy to trollingowej, a ułożonymi jak najbardziej w poziomie. Dlatego myślałem, że takie cudeńko z tworzywa wytrzyma, ale niestety przed zakupem nie mam możliwości wzięcia tego w swoje łapy i oceniam po zdjęciach i opiniach innych. Ale jeśli mam kupować dwa razy to rzeczywiście lepiej kupić coś pewnego od razu.Planuję montaż do ławki, pawęż mam dosyć wąską, a wisi tam już oczywiście silnik, rolka kotwiczna i od przyszłego sezonu echosonda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 (edytowane) Ten co poleciłem idealnie nadaje sie do ławki.I lepiej kupić raz a porządnie. Ja już mam kilka takich po taniości..... Edytowane 20 Października 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciek1 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Polecam również ten uchwyt jest pancerny wytrzyma naprawdę wiele, raczej martwił bym się o to do czego będzie przykręcony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tlok Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Dobijałem te uchwyty od "Żbika" na burte łodzi 2 kg ciezarkiem i dalej działaja i nic sie z nimi nie dzieje. Pancerne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekm Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Ten co poleciłem idealnie nadaje sie do ławki.I lepiej kupić raz a porządnie. Ja już mam kilka takich po taniości.....witam,Chciałbym zamocować ten uchwyt na pawęży mojego pontonu ale mało dokładnie jest opisany i zdięcia słabe na stronie. Czy mogę Cię prosić o kilka informacji?1. Jak gruba może być pawęż lub burta do której ma być zamocowany?2. Jakie jest mocowanie i zabezpiecznie wędki w uchwycie?3. Czy jest szansa na jakieś zdięcia?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Czoper
Panowie poszukuję dobrego uchwytu mocowanego do pontonu..na co zwrócić uwagę??
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi