koyot Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Proszę o poradę - lada chwila kręcę kija pod sumowego trolla, woblerki 8-12cm baryłki 30-50gr, WIsła - macałem XZOGA TAKA g75 12kg wstępnie pasuje ale czy po 10 latach nie wyszło nic lepszego ? a nowa seria XZOGA Black Buster X ??? lub inne marki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 niedługo powinny się ukazać nowe blanki X-ZOGI z przeznaczeniem - sum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r2r Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 miramar69: ostatecznie jak się zakończyła sprawa wyboru blanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 czekam na nowe XZOGI jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 czekam na nowe XZOGI jak na razieNa dostawę czy na pojawienie się na rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Na nowe blanki których do tej pory nie było na rynku i ich dostawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Na nowe blanki których do tej pory nie było na rynku i ich dostawę.Znasz już jakieś terminy? Planuję zlecić ukręcenie taki 12, ale może warto się wstrzymać. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Miały być na wiosnę , jednak wiadomo jak to jest z NOWINKAMI i terminowością ich dostaw. Czekam cierpliwie i mam nadzieją , że do sezonu dotrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Ja mam coś takiego ISW84MH, Darek jak zobaczył ten kij to sobie zamówił taki sam tylko w spinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 (edytowane) Dla mnie jest za krótki , teraz łowię XZOGĄ G-75 12kg (2,28m) , a potrzebuje blanku 2,4 - 2,6m 40lb. Łowiłem wcześniej XZOGĄ Mystery 2,4m 35lb , lecz był ciut za słaby w trudniejszych warunkach. Ogólnie bardzo dobry kijek i mogę z czystym sumieniem polecić. Edytowane 10 Marca 2019 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 A co powiecie na temat blanków Bushido? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Dla mnie jest za krótki , teraz łowię XZOGĄ G-75 12kg (2,28m) , a potrzebuje blanku 2,4 - 2,6m 40lb. Łowiłem wcześniej XZOGĄ Mystery 2,4m 35lb , lecz był ciut za słaby w trudniejszych warunkach. Ogólnie bardzo dobry kijek i mogę z czystym sumieniem polecić.Cześć - ja kupiłem Tidemastera 80HF - chcę go sprawdzić jako alternatywę dla Batsona RCLB. W StC oczywiście normalnie wymieniłbym przelotki na jakieś subtelniejsze, ale przy sumówce chyba to nie ma sensu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi