Filip14 Opublikowano 16 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Cześć, szukam strony bądź aplikacji na telefon, która pokazuję trend ciśnienia, najlepiej trzydniowy. Czy ktoś ma do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mikryb Opublikowano 16 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Meteo ICM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 md30 Opublikowano 16 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Ja mam aplikacje "prognoza ryb" i jest tam wszystko co potrzeba, łącznie z fazami księżyca. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 haukii Opublikowano 16 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 W kwestii ciśnienia istotne jest położenie stacji z której pobieramy dane. Bo jak jest daleko to odczyt jest mocno zaburzony. Mam w domu cyfrowy barometr z historią 24h i w porównaniu do stacji meteo położonej 30km ode mnie są znaczące różnice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sinus Opublikowano 16 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 1.imgw pogoda, 2. windy (dla zeglazy, ale serwis mapowy jest bardzo dobry). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 inspect Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Jeśli chodzi o aplikacje pogodowe to chyba Meteo ICM stawiam najwyżej, warto sprawdzić naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MARIO87 Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 (edytowane) Meteo ICM sprawdza się Edytowane 20 Lipca 2024 przez MARIO87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adam 13 Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 Ja uzywam Genaues Barometer Powinien dzialac w PL, prosty, czytelny Niestety, bezplatny pokazuje tylko dwa dniUzywam od lat Zainstalowalem teraz ICM, moj bardziej dla mnie czytelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Filip14
Cześć,
szukam strony bądź aplikacji na telefon, która pokazuję trend ciśnienia, najlepiej trzydniowy. Czy ktoś ma do polecenia?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi