Androctonus Opublikowano 16 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Witam, chciałbym kupić multik do bardzo grubego łowienia i moje pytanie jest następujące czy Penn Squall 400 to odpowiednik AG Toro Beast 61? Kwestia ogarnięcia przynęt 200+ i więcej. Również konstrukcyjnie. Dziękuję za odp i podpowiedzi. Ps. Chciałbym zauważyć, że Penn jest jednak znacząco tańszy od Abu 61. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 16 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 (edytowane) Witam.Dopiero dokładnie doczytałem Twój post - Penn Squall 400 jest odpowiednikiem Revo T2 Toro S 61, natomiast odpowiednikiem T3 Toro Beast 61 jest Penn Fathom 400 Penn Fathom 400 to taka zdecydowanie ładniejsza (w mojej opinii) i ulepszona wersja T3 Toro Beast - ma jedno łożysko więcej (z tego co pamiętam podparty nim jest worm wodzika), lepsze okładziny hamulca, który pracuje bardziej płynnie no i wodzik jest zsynchronizowany z hamulcem. Zdecydowanie nie opłaca się płacić więcej za Abu. PozdrawiamArek Edytowane 16 Lipca 2024 przez haja1978 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi